Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok de...

11 hetes terhes vagyok de semmit nem hiztam ez baj?

Figyelt kérdés
nem hányok, csak ég a gyomrom nagyon ,és nem birok enni hányingerem van szinte egész nap. remélem azért jól fejlődik a pici, mikortól látszódik a pocak? kicsit mintha kátnám:)
2008. szept. 20. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt látod hogy megnőtt a méhed vagy azt hogy a hasad fel van puffadva.Én 8 és fél hetes vagyok, de fogytam 5 kg-ot jó mondjuk én hánytam(ok) is de ha nem akkor émelygek.Úgyhogy normális.Mert ezt tudja a doki , védőnő és anyukám is.Mindegyikük azt mondta minden ok.A baba fejlődi, növekedik.

Én meg megyek össze...:-)

2008. szept. 20. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 15héttől láttam a pocakom növését.Az,hogy nem híztál semmit az nem baj.Szerintem még korai lenne,én 18-19héttől kezdtem el hízni,de elöszőr csak pár kilót.Most 27hetes vagyok és szinte már 10kiló rajtam van.Ez kiszámithatatlan mikor hizík az ember.

Boldog babavárást!

2008. szept. 20. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi én is 5 kg fogytam, de akkor még nem tudtam a babáról, azt hottem a gyomrom miatt, mert az fájt, most meg ég. nektek nem?
2008. szept. 20. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
égni nem ég nem is égett de enni a 3. héttől az utóbbi 2-3 napig csak kiflit meg ilyen semmi kajákat bírtam s legtöbbször az is visszajött.2-3 napja kezd étvágyam lenni de még mindig nem bírok olyat enni amit pedig nagyon szerettem.pl pörkölt, lecsó még a gondolatától is rosszul vagyok81. válaszadó)
2008. szept. 20. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Én sem hánytam, viszont nagyon étvágytalan voltam a 12. hétig. 2 kg mínuszban voltam akkor. Védőnőm megnyugtatott, hogy a kicsi mindig elveszi, amire szüksége van, max. a kismama szenvedhet hiányt.

Aztán a 12. héttől megszűnt az étvágytalanság.

A 16. héten már 1 kg-mal többet nyomott a mérleg, a 20. héten pedig már 3 kg-mal. Most a 22. hét küszöbén, 4 kg-mal vagyunk többek.

Pocak nekem a 17. hétig egyáltalán nem látszott. Az sem mindegy, hogy a méhlepény hol tapad. Mellső falon később látszik a pocak, mint hátsó falon.

A 12. hétig a baba még nagyon kicsi, nagy változást nem érzékelhetsz a pocakodon, ha nem híztál. Inkább ilyenkor puffad a kismama, hisz az emésztés nem működik olyan tökéletesen.

22 hetes kismama

2008. szept. 20. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Gyomorégés előfordul a terhesség során, nálam most jelentkezett a napokban. Teljesen normális. A 20. héttől még intenzívebben számíthatsz rá, mert akkor a méhed már még feljebb lesz. Keksz vagy pattogatott kukorica jó rá.
2008. szept. 20. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a 16. héten kezdetem el hízni, most 19 hetes vagyok, és 1,5 kg plusz van rajtam. Eleinte émelyegtem, és égett a gyomrom, nem tudtam valami sokat enni. Most már 'csak' a gyomorégés kínoz, de az nagyon. Rennie-t ajánlott a védőnő, ami hol segít, hol nem. Mindig nálam van, mert a gyomorégés a legváratlanabb pillanatokban csap le rám.

Ami a pocak növekedését illeti, kb. 1 hete, hogy észreveszik az emberek. Ruha nélkül a tükör előtt állva én már a 11-12. hét körül láttam, hogy kezd gömbölyödni, akkor is, amikor éppen nem voltam felpuffadva.

2008. szept. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!