4. napja szinte egész megjön érzésem van, néha a derekamba is sugárzik, keményedni napi 3-4x csak, inkább kinyomja a Picim magát sokszor. C2100 és a 34. hétben járok. Ugye még bent marad pár hetet? Pihengetek napközben is,1 órát sétálok max.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 09:17
1/12 anonim válasza:
dokinál mikor voltál? ha már egy két hete,akkor menj vissza,nézzen meg,addig is pihenés
2/12 anonim válasza:
Én is 34 hete vagyok,és ugyanezeket tapasztalom.Tegnap volt itt a védőnő,elmondtam neki,és kérdeztem,hogy menjek -e az orvoshoz.Azt mondta,ennyi miatt még nem kell,ez tök normális,pihenjek amennyit tudok,de ha bármi szokatlan van akkor irány a kórház.(szivárog a magzatvíz,vagy rendszeres fájások jönnek...) És te is óránként jársz éjjel pisilni?Én 3.napja hajszál pontosan óránként kelek....picit fárasztó :)
4/12 A kérdező kommentje:
Az én drágám még nem illeszkedett be, talán ezért a pisilés nálam még csak éjjelente 1x fordul elő. Viszont ha csak felállok már néha akkor lever a víz, olyan mintha futottam volna 10km-t. Pedig keveset híztam, nem vizesedek és fitt voltam. 1. terhességem és totál nem tudom hogy ez normális-e.
2010. ápr. 1. 09:55
5/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Nekem is első terhesség,tele bizonytalansággal,de azért annyit tudok mondani,hogy nem vagy egyedül :) ,én se híztam sokat 10kg-t,ez tök normális,és mégis hasonlóan érzem magam. Ez persze gondolom nem nyugtat meg... Hátha ír majd neked valami tapasztaltabb kismama/anyuka is,hogy nála hogy volt. Vagy esetleg menj el a dokidhoz,vagy a kórházba,hogy nézzenek meg mert aggódsz!Kutyakötelességük megnyugtatni! :)
6/12 A kérdező kommentje:
De igenis megnyugtattál picit :) Én is 10-et híztam. Azt hiszem ma meglátogatom a dokim, pont van rendelése este... Hát kitartás! A jóért meg kell szenvedni, hát legyen :)
2010. ápr. 1. 10:22
7/12 anonim válasza:
Azért majd írd meg mi van veletek,mit mondott a doki! :)
8/12 anonim válasza:
Velem teljesen ugyanez a helyzet, és én is a 34. hétben vagyok. Én is 9-10 kilót haztam:-).Én 2 napja voltam dokinál, ő is azt javasolta, hogy pihenjek, és most már ne nagyon járkáljak, inkább ne is tornázzak. Már csak jövő héten dolgozom. Én is csak azon izgulok, hogy még egy kicsit bent maradjon.
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok csak még annyit, hogy a feje már beilleszkedett, és éjjelent kb 2 óránként kelek fel.
10/12 A kérdező kommentje:
Állítólag jósló fájások... Pihi, magnézium és nem aggódni. Ez volt a diagnózis. Mindenkinek nagyon köszönöm!
2010. ápr. 1. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!