Kismamák! Mikortól kezdett el keményedni a pocakotok/görcsölni a lábatok és miből mennyit szedtetek erre?
haskeményedás kb. 22-23 héttől (most a másodiknl, azelsőnél csak nagyon a végénél, olyan 36. táján). lábgörcs az kb. 4 hete volt először, azóta szedek kalciumot is, magnéziumot is, nem görcsöl már be, de ha nyújtózkodom még a combom hátsó fele is görcsközeli állapotba kerül, nem hogy a vádlim....
kalciumból napi 1 pezsgőtablettát, magnéziumből magnerotot, napi 2x1-et. arra kell figyelni, hogy a kettőt nem szabad együtt szedni, emrt gátolják egymás felszívódását. tehát én reggel szedem a kalciumot (mellette terhesvitamint is), és ebédkor és vacsorakor 1-1 szem magnerotot. így a lábgörcs mint írtam elmú
lt, és kevesebb keméynedés is van.
Nekem csak lábgörcsök voltak éjjel arra keltem...:S én is magnéziumot iszik napi 1 pezsgőtabit azóta szerencsére elmúlt:D
29hkm
Has keményedés nagyon ritkán van kb heti 4-5 alkalommal, de én a 12.héttől magne b6-ot zabálok mert akkor bevéreztem.A lábgörcs az kb 23.héttől jött elő.kétszer vagy háromszor volt éjszaka de nem volt vészes, valószínű a magne b miatt
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!