Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azért lehet takarítani terhesen?

Azért lehet takarítani terhesen?

Figyelt kérdés
Néha sajnos muszáj zsíroldózni,fertőtleníteni..ti is csináljátok? Vagy vki másra bízzátok? Árt a babának?
2016. febr. 27. 12:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy lehet takarítani. Annyi, hogy én klórmentes vegyszerekre váltottam (pl. Sanytol). Ami pedig veszélyesebb vegyszer, és néha kell (pl. zsíroldó), azt párom csinálja.
2016. febr. 27. 14:22
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

Én a zsíroldó helyett trisót használok, annak nincs kellemetlen szaga. Ha nem túl makacs a szennyeződés, akkor szódabikarbóna vagy mosószóda. Vízkőoldó helyett citromsavat, ami szintén szagtalan (vagy néha ecetet, de annak nem bírja a szagát a férjem). Természetesen a WC-hez domestos, meg felmosáshoz is szoktam alkalmanként. Egyébként mosogatószerrel mosok fel.

A fürdőkádat meg a zuhanyzót a férjem szokta megcsinálni, ha szépen megkérem. Hajolgatni már nem tudok.

Egyébként érdekes dolog ez a lepontozás. A kérdezők általában zöld kezet nyomnak, a legtöbb válaszoló is, mégis sokszor nagyon alacsonyak a százalékok. Itt már tényleg arról van szerintem csak szó, hogy egyeseket irritál, ha valaki hasznos válaszokat ad. Én nagyon sokáig 100 %-os voltam, aztán egy hét alatt lementem 84 %-ra, azóta sem jutok feljebb. Nem mintha érdekelne, élvezkedjenek csak nyugodtan a lepontozók, ha már más örömük nincs az életben. :D :D :D

2016. febr. 27. 14:38
 13/27 anonim ***** válasza:
67%

Ez a "nem segít a férjük" olyan jó duma! :)

Majd amikor a Nagy tele hányja a wc-t, meg a padlót délelőtt 10-kor (amikor A Férj dolgozik), Te meg várandós vagy a Kicsivel, akkor biztos vársz még pár órát,hogy Apa hazaérjen és megfogja a Domestost! :) Istenem!

2016. febr. 27. 14:53
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy takarítottam. De most komolyan, hányszor kell egy terhesség alatt zsíroldózni? Azt persze megcsinálta a férjem. De alapvetően mi nem használunk erős vegyszereket. Domestosnak még a szagát is utálom nem terhesen is, az eleve nincs itthon. Zuhanykabin vízkőoldózásához megkértem a férjemet, mert annak tényleg borzalmas szaga van, de általában én takarítottam.
2016. febr. 27. 14:59
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
Ha te mondod biztos úgy lesz..:D Egyèbkènt gondolhatnád, hogy nem az ilyen esetekre irtam, hogy segít a fèrjem. Hanem a hètvègi nagyobb takaritásokra. Szerintem nem olyan nagy bűn, hogy a fèrjem takarít fertőtlenítőszerrel ès zsíroldóval amikor otthon van.
2016. febr. 27. 15:02
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Takaríts nyugodtan, ha nagyon aggódsz vegyél szájmaszkot meg gumikesztyűt.
2016. febr. 27. 15:09
 17/27 anonim ***** válasza:
87%
Persze! Az én Férjem is besegített, besegít mindenben szerencsére. Viszont adódnak olyan helyzetek,hogy meg kell oldani. Azért nem minden nap domestosozik,meg zsíroldózik az ember lánya.
2016. febr. 27. 15:11
 18/27 anonim ***** válasza:
75%
Én sosem használtam erős vegyszereket a háztartásomban, ezért ugyanúgy takarítottam, mint előtte. Munkahelyen viszont voltak erős takarítószerek, ezeknek közelébe sem mentem várandósan! Úgyhogy attól függ mivel takarítasz...
2016. febr. 27. 15:47
 19/27 A kérdező kommentje:
A tűzhelyet meg a konyhapultot én le zsíroldózom hetente 1x mert sokat főzök.Gumikesztyűben,szellőztetés mellett. Nincs jobb ötletem,a párom nem igazán segít (mindig megígéri de nem csinálja)
2016. febr. 27. 16:24
 20/27 anonim ***** válasza:

19: sajnálom, hogy nem segít. bár a segít szó ugye nem is elég jó, hiszen együtt kellene csinálnotok, amennyiben ő is együtt lakik. nem a te feladatot, amiben ő segít.

én nem szoktam zsíroldózni, a férjem szokott. Viszont szoktam Domestost használni, hipózni is néha (maszkban, de azt a férjem is maszkban csinálja).

próbálj beszélni a férjeddel, hogy ez ne maradjon így, mert félő, hogy esetleg ott állsz majd egy újszülöttel+a teljes házimunkával 2 évig...aztán ugyanez munka+gyerek+házimunka.

37hkm

2016. febr. 27. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!