Szóval mikor lesz szép a hajam terhesen?
Végig ugyan olyan kis coffadt hajad marad. Azzal a különbséggel, hogy nem fog olyan erősen hullani. Vagyis, ha eddig naponta kihullott 100 szál, akkor a terhesség alatt nem fog csak 10 szál kihullani. Azért tűnik szebbnek, dúsabbnak.
Aztán a szülés után kb egyszerre kihullik az összes ami addig nem. Van akinek csomóban hullik olyankor a haja.
Mennyi idős terhes vagy?
Én 28 hetes, vékony szálú hajam volt terhesség előtt most már észrevehetően erősebb valamint rengeteg új hajszálam van.
Csakhogy lásd, mennyire más minden terhesség: a kisfiammal megszépültem már a menszi elmaradásától gyönyörű lett a bőröm (tul.képp innen is tudhattam volna, hogy "van valami", mert nem lettek pattanásaim :) ) A hajam pedig bedúsult, alig hullott ki 1-2 szál..
Na most másodjára ebből már semmi nem igaz, ugyanúgy megvan 1-2 bőrhiba, bár pattanás nincs, csak elvétve 1-1, a hajam pedig ugyanolyan maradt, mint volt, semmit nem "dúsult" (ugyanannyi hullik ki)..
Köszi :) jobb napom lett,
egyébként van akinek nő egy számot a lába, van akinek kihullik a foga másnak több lesz....
ami még nagyon szép lehet nő a melled...
Este lefekszel és reggel arra ébredsz hogy hupsz megerősödik a hajad lehet a színe is változik (nekem amúgy sötétebb lett szülés után)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!