Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Depresszió terhesen?

Depresszió terhesen?

Figyelt kérdés

A terhesség előtt is volt hajlamom a depresszióra.

A problémám:nincsenek barátok,táppénzen vagyok a négy fal között.A táppénz anyagilag megvisel.Párom állandóan dolgozik soha nincs velem,de a pénzre szükség van ugye...Mégis kezdek befordulni teljesen.Napok óta alig eszem szinte semmit nem tudok lenyelni.Annyira ideges lettem hogy elszívtam egy fél szál cigit pedig nem dohányzom.Egész nap hálóingben vagyok és fel sem kelek.

Nem akarok pszichológushoz menni..

Teljesen kivagyok csak sírok....

Voltatok már hasonló helyzetben?

Örülnöm kéne de boldogtalan vagyok.Úgy érzem bebörtönzött a terhesség stb..

2016. febr. 26. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem jó így :(

Csinálj egy napirendet, kelj fel mondjuk minden nap pl 8-kor, reggelizz, öltözz fel, menj el a boltba, vagy menj ki a levegőre egy pohár kávéval, vagy capuccinoval, vagy akármivel.

Takaríts, moss, vagy süss sütiket.

Vegyél újságot, tölts le a netről könyveket. Keress a neten olyan tornát, amit csinálhatsz, rengeteg van. :)

Beszélgess kismamákkal.

Készíts karkötőket.

Nézz meg 1-1 filmet.

Hány hetes vagy?

2016. febr. 26. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:

16 hetes

Sajnos teljesen elhagytam magam.Felöltözni sincs kedvem/erőm.

2016. febr. 26. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld ezeket, amiket írtam. A párod nem segít?
2016. febr. 26. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Hatarozd el magad! Hidd el, hogy jórészt fejben dől el. Friss levegő, séta, mozgás, tervezés.

A ferjedet igy varod haza?😐 Próbálj adni magadra...

2016. febr. 26. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy sokat kell-e pihenned, vagy csak táppénzen vagy. Ha nem kell egész nap feküdnöd, akkor én ezeket tanácsolom neked (én 2 hete vagyok itthon):

- új könyvek felfedezése a polcról, tudod az a tipikus: "majd jövő nyáron elolvasom"

- a helyi múzeum/tárlat felkereséses, akkor is, ha unalmas

- szépen felöltözni kirakatokat nézni

- venni a Rossmannban egy-egy dolgot magadnak vagy a picinek, apróságokat

- babás cikkek, gyereknevelési könyvek olvasása, olvasás a terhességről (van egy Terhesség for dummies (Tantusz könyvek) c. könyv, nagyon jó, érdemes elolvasni)

- sorozatok, filmek újranézése

37hkm

2016. febr. 27. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Itt a jó idő, erőltesd meg magad és mozdulj ki! Ülj be egy cukrászdába, vagy kávézóba, iratkozz be könyvtárba stb...Ha nem változtatsz, akkor csak mélyebbre süllyedsz...
2016. febr. 27. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!