Azért lehet takarítani terhesen?
Figyelt kérdés
Néha sajnos muszáj zsíroldózni,fertőtleníteni..ti is csináljátok? Vagy vki másra bízzátok? Árt a babának?2016. febr. 27. 12:38
1/27 anonim válasza:
Már miért ne lehetne?
Anyukáink, nagymamáink korában még durvább dolgokat is csináltak terhesen.
Viszont figyelj arra, hogy kellő elővigyázatossággal csináld. De egyébként persze, senki nem fogad azért bejárónőt, mert terhes.:)
2/27 anonim válasza:
Én nem csinálom azt amihez vegyszer kell, arra megkérem a férjem.
3/27 anonim válasza:
Èn ilyeneket nem csinálok. A fèrjem megcsinálja ezeket. Ezeken kivül is van bőven házimunka amit meg tudok csinálni terhesen.
4/27 anonim válasza:
Csináltam! Kinyitottam a helységben minden ajtót-ablakot és gyorsan megcsináltam! Mindkét gyereknél, egyiknek sem lett baja!
5/27 anonim válasza:
Lehet, csak szellőztetni kell, ha valaki parásabb akkor maszk!
6/27 anonim válasza:
Igen, takarítottam terhesen is és utána mikor meglett a baba akkor is.
8/27 anonim válasza:
Lehetni lehet... Miert ne lehetne??? Kell is!!
9/27 anonim válasza:
lehet bármit terhesen,csak vegyszeres dolgokat hagyyad,és az erőltető dolgokat
10/27 anonim válasza:
Látom itt a lepontozóknak otthon nem segít a fèrjük. Nyugodtan olvassatok utánna nem szabad erős vegyszereket használni terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!