Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam nogyogyasznal hogy...

Ma voltam nogyogyasznal hogy megallapitsa a terhesseget de elotte csinalt egy gyors rakszurest. Normalis ez? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Miota hazajottunk ha pisilek kicsit veres a papir utana.Ugye nem lehet gond?Ha jol emlekszem rakszures utan elofordult hogy volt ilyen.Erzekeny a mehszajam.De ugye ez nem befojasolhatja a babat?Megcsinalta a vizsgalatot aztan uh megvizsgalt es kozolte hogy terhes vagyok.
2016. febr. 24. 10:48
 1/7 Betu ***** válasza:
Igen, teljesen normàlis. Nekem is ugyanígy volt. A vérzés is normàlis van akinél előfordul. A babànak semmi baja nem lett ettől a vizsgàlattól. Szép babavàràst😊!
2016. febr. 24. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond! nekem terhesség közben csinálta...csak elfelejtette mondani, hogy lehet vérzés utána... így másnap rohantam vissza :)

semmi gond nem volt!

Azért figyeld magad...nekem max. 2 napig tartott.

Boldog babavárást!

2016. febr. 24. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mindhárom terhességnél így történt.
2016. febr. 24. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
26%

Elvileg normalis... Masreszt en nem engedtem volna.

Hany hetes vagy?

En az elsonel koran mentem dokihoz, mert nem birtam ki, az 5. heten mentem, nekem is csinalt rakszurest, aztan utana elkezdtem verezni, ra 4 napra elveteltem sajnos.

Utana mondtam, hogy tobbet koran nem megyek!

Most biztos le fognak pontozni, hogy egy rakszures miatt nem mehet el a baba, hogy mi miatt, azt nem tudom, de vizsgalat utan tortent nekem...

Elvileg semmi baja nem lehet tole a babanak!

Masreszt ha nem mulik, meg kene mutatni dokinak, mert verzes az nem jo terhesseg alatt, viszont akkor megint megturkalnak.. Mindenki maga donti el...

2016. febr. 24. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális. Nekem is volt pici vér utána (ez nem okoz vetélést, ne aggódj!) Nekem is volt ilyen pici vérzés akkor is, mikor nem voltam terhes és simán csináltak rákszűrést. A te érdeked a rákszűrés, meg kellett csináltatni!

37hkm

2016. febr. 24. 11:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a nyugtato valaszokat.Elvileg azt mondta 8 hetes es 4 napos ma:-)Nektek is minden jot!
2016. febr. 24. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én dokim azt mondta nem csinálja meg a 12. hét előtt..
2016. febr. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!