Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi zajlik a nogyogyasznal...

Mi zajlik a nogyogyasznal elso alkalommal?

Figyelt kérdés
Dec.15en jott meg utoljara.Lassan 3hete pozitivat teszteltem 2alkalommal is.Vannak tunetek.Lassan kezd jelentkezni a hanyos idoszak.Kb. lassan 7hetes vagyok,ahogy a menstruaciom elso napjatol szamoltam.2het mulva tervezem azt,hogy elmegyek a nogyogyaszhoz.Akkor mi zajlik le?Mit csinal az orvos?..illetve utana milyen gyakorisaggal kell megismetelni a latogatast az orvosnal?Valaszaitokat elore is nagyon szepen koszonom!
2011. jan. 31. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:

SIMÁN MEHETSZ MÁR MOST MÁR SZÍVHANG IS LESZ:)

Itt csepelen úgy müködik bemész megkérdezik mi a gond mondod menszi elmaradt pozi teszt stb...Megvizsgál kézzel utána ultrahang (hüvelyi)Megkérdezi hogy akarod e babát ha igen labor vérvétel ,vízelet .Az eredményekkelhetesen kell menned a védőnőhöz hogy kiállítsa a kiskönyved utána mondják mikor kell visszamenned.12 hetesen a tarkóredő mérés ez ilyen genetikai ultrahang az is még hüvelyi.Utána 16 hetesen Afp-re vérvétel.18-21 hetesen még egy nagy ultrahang rá nem sokra terheléses vércukor.A többire nem emlékszem:)

2011. jan. 31. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
eredményekkelhetesen =eredményekkel
2011. jan. 31. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem dec 13 volt az utsop menzim.de szerintem nem pont félidőben fogant a baba...kb 31,-én..Ma megyek uh ra..Ha haza értem irok neked hogy mit láttam:D
2011. jan. 31. 08:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Oke.Koszi:)
2011. jan. 31. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia.Élő magzat..És Crl:5 mm:D:D Ja és kisebb a koránál 6+3 napos:D
2011. jan. 31. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt: elmentem az sztk alapú nőgyógyászomhoz, pont karácsony előtt, de ő még csak a petezsákot látta. Megvizsgált kézzel, és uh-val is, csak hasi uh-val. Visszarendelt 2 hét múlvára. Akkor már nem ő volt bent, és mondták fáradjak át az ultrahang vizsgálóba, mert aki most van nem ultrahangos. Így lett, ott megállapították az élő embriót, a terhesség korát és a várható szülés dátumát. Mondták, hogy keressem fel a védőnőt. Ő kitöltötte a kiskönyvet, megírta a beutalókat, és elmondta hova mikor menjek és mikor jöjjek legközelebb.
2011. jan. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!