Hany hetesen lehet latni hogy terhesek vagyunk? Ugy ertem a nogyogyasznal ekoval.
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 06:05
1/4 anonim válasza:
Nekem van 2 lányom a nagyobiknál 3hónapos voltam mikor tünetek jelenkeztek de én már elötte mondtam a páromnak,hogy nézze csak meg jobban a hasam nöl,akkor elmentem a háziorvoshoz ő tovább küldött a nőgyógyászhoz akkor derült ki,hogy kismama vagyok.A kisebbikkel már 6hetesen rosszul voltam akkor el voltam nőgyógyásznál és meg vizsgált meg ultrahangot csinált akkor ott már látszott,hogy kismama vagyok!
3/4 anonim válasza:
6 hetesen már látja hüvelyi UH-gal.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az ECHO-ra gondolt.Bár ezt a szót a magazti uh-nál nem használjuk,mert az másféle uh.Egyébként a kérdésre válaszolva 5-6 hetes terhesség már kimutatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!