Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok.8...

32 hetes terhes vagyok.8 kg-ot híztam. Ez jó?

Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Szerintem jó:)

Én 33hetes vagyok és 6-7kg-nál tartok..

2008. szept. 19. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem igen..én a 20 hétben vahyok és 4 kg-nál tartok.

2008. szept. 19. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok!
2008. szept. 19. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó. De attól is függ, hogy ki mennyi kilóról indul. Én 12 kilót híztam a 30-ik hétig, most vagyok 60 kiló. Szerintem belefér még. Boldog babavárást!
2008. szept. 19. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Megőrülök ezektől a "kilós" kérdésektől.
2008. szept. 19. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Teljesen jó. De ha baj lenne, akkor a védőnőd úgy is mondaná.

21 hetes kismama

2008. szept. 19. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Bocs, de nem értem mit aggódik mindenki a testsúlya miatt! Ez a legfontosabb, nem a baba az első? Ismerek nem egy lányt akik 30 kg hízást is bevállalnának, csak végre teherbe esnének...ti meg 20 hetesen pár kg-on zizegtek..röhej! Tudom, ez most a nem kívánatos válaszok között végzi..

Egy 32 hetes kismammut

2008. szept. 20. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én 85 kilorol kezdtem a terhességem (mielott barki a szivehez kapna, 120 kiló voltam, lementem 80ig, es nyaralas alatt visszajott feljott ot, kornyezeti okok miatt)

jelenleg 16 hetesen 90 kiló vagyok.

és baromira nem érdekel. figyelek arra, hogy mit eszek, de nem tudok sportolni (gyalogoltam, meg tancoltam, a tanc kiesik, a gyaloglast sem eroltetem, miota 8 hetesen megprobaltak kirabolni)

felmegy, amennyi felmegy. es majd szoptatas utan gondoskodok arról, hogy lemenjen.

Nem tudom jó e vagy nem, figyelni figyelek az etkezesre, ahogy mindenki, de nem fogok stresszelni.

Tényleg átlagos súlyú nők parazanak (sokszor úgy, hogy ezekkel a feljott kilókkal csinosabbnak neznek ki, mint "eredeti" alakjukban)

Le lehetne erről szokni.

A babóca az első. van olyan, hogy 10 kérdésből hat a kilókkal foglalkozik, és nem a babával.

Nyugodtan le lehet am pontozni, szerintem 10-15 kilóig teljesen termeszetes, alkattol fuggoen elofordulhat a 20 kiló plussz is, mivel ez nem hízás, ott a baba, a méhed, a magzatviz, stb, ezeknek is súlya van.

Elnézést kérek a kirohanasert, valoszinuleg van bennem egy kis irigység is, en annyi minden miatt aggódok néha, jól van e babam, egeszseges lesz e, mit vegyek neki, mi az, amire nem készultem fel, mi maradt ki a listámból, stb, eszembe se jut azon gondolkozni, hogy a felszedett kilók "jók" e. Ha valami gond van veluk, ott a nogyogyaszom meg a vedonom, tuti mondanak.

2008. szept. 20. 17:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha 120 kg voltál, akorr megértheted, hogy miért aggódok a kilók miatt, mert megközelítőleg én is annyi vagyok.
2008. szept. 20. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:

uccsó válaszadó vagyok

Akkor is azt tudom tanacsolni, hogy ne parazz emiatt. Tényleg, ha figyelsz arra, hogy mit eszel, amennyit tudsz, mozogsz, ennél többet nem tehetsz. Nem ez szamit most, igazan.

Én bevallom neked 10-15 kiló az, ami tokeletesen normális (a védőnőtől kapott könyv szerint 15), ha gond lesz, akkor tényleg szólni fog a védőnő, vagy a nődoki.

A szülés után úgyis kevesebb leszel kb 8 kilóval (baba, méhlepény, magzatvíz, miegymás), és szoptatás után valószínűleg fogyni is fogsz. .. kulonben szamit? nem, csak az szamit, hogy a babócád egészséges legyen :)

a védőnő méri a kilókat, neked nem kell :D

vigyázz magadra, könnyű szülést kívánok.

2008. szept. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!