Volt már más is így? Vágyott nagyon a kisbabára de még inkább várt vele az anyagiak miatt?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyok már rá, hogy kisbabám legyen. Párommal szerencsére jól megvagyunk. Konyhai felszereléseink, meg mindne egyéb dolgunk ami egy lakásba kell meg van már. Viszont bútorunk Egy szobányi van, mivel egy szobás lakásban élünk. Szívem szerint már belevágnék, de eszem szerint nagyobb lakásba mennék és gyűjtenék pénzt több új bútorra, meg babakocsira, kiságyra, mert a legjobbat szeretném neki megadni. Sógornőmék pénz nélkül nevelik a gyereket, mert semmijük se volt amikor jött. Tudom jól, hogy kisbaba mellett már nehezebb ilyenekre spórolni. Más is érzett már így? olyan nehéz , sokszor a sírás kerülget2016. febr. 19. 13:34
11/12 anonim válasza:
Nagyon szeretnék, de még nem lehet. Egyrészt a párom komoly gyógyszereket szed, másrészt most lettem vállalkozó, kell még pár év, hogy gond nélkül jöhessen a baba.
12/12 anonim válasza:
Szerintem jól teszitek ,hogy még vártok.Mi is gyűjtögettünk.Dolgoztam én is párom is.Így is nagyon sokmindent kaptunk rokonoktól meg vettünk mi is de így is rengeteg kiadás egy baba érkezése.8 hónapos terhesen megszűnt párom.munkahelye.Kapott egy nagyon jól fizető külföldi munkát.Gond nélkül beépítettük a tetőteret megtudunk venni.mindent a gyereknek amire épp szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!