Akinél nem annyira jókor jött a 2. baba, (anyagiak miatt), de megtartották, hogy alakult utána az élet?
Figyelt kérdés
Férjem fél tőle, hogy mi lesz, hogy lesz. Kisfiunk 6 éves, mindenünk megvan, neki is, nekünk is, autó is van. Férjem a jövő miatt aggódik, hogy később mi lesz ha nagyobb lesz, hogy fogjuk a 2 gyereket iskoláztatni.2015. jún. 27. 08:05
1/3 anonim válasza:
Nem vagyunk gazdagok, de nem is nélkülözünk. 4 iskolás gyerekünk van és megoldjuk.
Mitől fél a férjed? A kisiskolás kortól vagy az egyetemtől?
Ez utóbbiról az a véleményem, hogy nem kell önköltséges képzésre járni feltétlenül. A két nagyobbnál 3 éven belül aktuális a továbbtanulás, már tisztáztuk, hogy államilag finanszírozottra mennek.
2/3 anonim válasza:
Mi sem vagyunk gazdagok... Harmadik gyerekünket várjuk. Nincsenek efféle félelmeink, max. nekem fordul meg a fejemben, hogy mi lesz, ha iskolások lesznek, de valami biztos lesz. Ha mindenki így gondolkodna és nem vállalnának az emberek gyereket, mert kettőt, hogy lehet eltartani, akkor emberiség. Örüljetek, hogy nektek ez megadatik, nagynak lesz tesója. Mindennél többet ér! Ne az egyetem miatt stresszeljétek magatokat!
3/3 anonim válasza:
akkor kihalna az emberiség, azt akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!