Szerintetek mi lehet ez az ultrahang kepen?
Kulfoldon elek es a nover nem mondott semmit,csak,h nincs bajom nyugodjak meg!Nem ciszta,nem veromleny.Egy het mulva a doki megmondja mi van,nover nem kozolhet semmit.Azert mentem kivizsgalasokra,mert nem jott meg rendesen mar egy ideje,nemi barnazgatas van,mellfeszules,faradekonysag.
Igen, ez egy petezsak :)
Lesz ott baba is!
Sziasztok!
Nem voltam beregisztralva ide, ugyhogy a noverem irta ide a kerdest helyettem.
Nos, az ultrahangot vegzo nover nem engedte, hogy nezzem a monitort, kerdezte aktiv vagyok-e szexualisan es vedekezunk-e. Mondtam, hogy nem, nyartol tervezunk csaladot. Annyit mondott, h nem ciszta es nem veromleny, a tobbit egy het mulva az orvosommal beszeljem meg. Elmentem a korzetihez idopontert, hogy az egy hettel azelotti ultrahangot megbesszeljuk, amire ujabb idopontot kell kerni. Hosszu es docogos folyamat, idegesito. Kaptam csutortokre idopontot a korzetitol, a leletemen az all, hogy doktor kivan konzultalni
statusz: nem surgos
Persze... mert itt 10 het alatt nem is szamit terhesnek senki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!