Um szerint 6+1 hetes terhesseg.10x 8mm petezsak. Embrio, szikholyag nem lathato. Max 2 nappal foganhatott kesobb. lehet meg baba?
Ma voltam ultrahangon. Ez a leletem:
UM szerinti terhessegi kor 6 het 1 nap
Megnagyobbodott uterusban szabalyos 10x8mm-es petezsak abrazolodik
Jelen vizsgalaton szikholyag, embrio nem lathato.
Adnextajakon koros nem abrazolodik, Douglas szabad
Jobb ovariumban egy 26×26mm-es luteum cysta abrazolodik.
Jav: 1 het mulva kontroll ultrahang javasolt.
Ennyi.
A teszjeim a mai napig erosek, egyforma ket csikosak. Feszul a cicim foleg estere kibirhatatlan. Neha meg erzek szurkalast feszulest a hasamban par masodpercekre. Nem verzem, nem barnazok.
A hom 37.3 koruli minden reggel merem.
Nem tudom mit gondoljak. Remenykedjek? Lehet meg ebbol baba? :((((
Teljesen osszetortem.
Az 1-es vagyok.
Ok, azt hittem, hogy mensi alapjan mar idosebb terhes vagy, most jottem ra, hogy az UM-t erre irtad. En meg epp ugy ertelmeztem, hogy UH szerint vagy ennyi.
Mindegy.
Szerintem nem kell elkeseredni, kicsit koran mentel.
En az elso gyerekkel 5 hetesen 6 naposan voltam eloszor uh-n es a vizsgalatt elott az orvos kb 5 percig arra keszitett fel, hogy nagy esellyel nem latunk meg semmit a petezsakon kivul, mert eleg koran van, jobb lett volna, ha egy bo hettel kesobb megyek. Vegul latszodott, hogy mar pulzal a szivcso, illetve a petezsak, de azon kivul mas nem.
A masik ket terhessegemnel epp emiatt nem is mentem ilyen koran ultrahangra.
Szoval ne izgulj, igy, hogy meg biztosan tudod, hogy ket nappal kesobb volt ovud egyaltalan nem jelent ez semmit.
köszönöm a válaszokat!
1 hét múlva megyek vissza, akkor kiderül. másik helyre van február 23-ra időpontom, azelőtt még nem akarok nagyon következtetéseket levonni, reménykedem hogy minden rendben lesz. holnap megyek vérvételre megnézik hogy állnak a hormonok, hcg...
köszönöm a drukkolást!
nekem dec 7 volt az uccsó menzi első napja. jan 4-én kellett volna megjöjjön, de semmi, pozi teszt először jan 10-én volt halvány, utána erősödött. jan 21-én még csak petezsák volt, 8.2mm. Akkor mondtak 6+3nak. Ma voltam dokinál megint, most már szépen látszik a baba, volt szívhang is, menzesz szerint 8+3 napos vagyok, de ráírta kézzel a papíromra, hogy 6+5 UH szerint.
Szóval nyugi, semmi nincs veszve, simán lehet baba, csak később fogant :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!