Éjjel nappal mozog a baba a hasamba, azis gond ha sokat mozog?
En is igy vagyok. Nincs olyan ora, hogy ne ereznem.
Szerintem almaban is feszkelodik.
33 hkm
Én is arra gondoltam amire az utolsó, még álmában is.. Ma különösen aktív a babám, kétlem, hogy állandóan fent lenne.
27 hkm
Én olyat olvastam,hogy (na most nem kell megijedni) Ha nagyon sokat mozog az azért lehet gond mert esetleg rátekeredik a zsinór és ebből próbálna szabadulni ezért a sok mozgás! Nem is tudom hol olvastam talán itt fórumon, vagy egy netes cikkben.
De ha ez megnyugtat,nekem is sokat mozgott és mindig akkor aludt amikor én is :)
Nem volt semmi gond :)
AZ én fiam is rengeteget mozgott, éjjel-nappal, azt hittem, sosem alszik :) Még a terhesség végén is ez volt, azzal viccelődtem mindig, hogy nem a magzatmozgást kell számolnom, hanem azt, h mikor nem mozog :)
Hát, annyit tudok írni, hogy tartotta a formáját, nem sokat pihentem mellette az elmúlt 2.5 évben! 2 éves volt, mire átaludta az éjszakát, iszonyú hamar ráállt a napi 1x alvásra és éjjel sem aludt soha annyit, mint amennyit "kellene", + ugyanúgy szaggatottan, mint a pocakban is... Mástól is hallottam ezt, pl barátnőmmel egyszerre voltunk terhesek, az ő fia alig mocorgott, nagyon későn is kezdte érezni, és sokkal nyugisabb- jobb alvó volt mindig is, mint az én fiam... egy másik barátnőm lány ugyanígy...
Nem tudom, van-e ebben valami, de nálunk így alakult.
Más "hátrányról" nem tudok :)
Igaz, a fiam nyakára is rá volt 1x tekeredve a k.zsinór, de nagyon sok baba így születik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!