Évi88888 kérdése:
Gyakori ultrahang árthat a magzatnak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 03:44
1/8 anonim válasza:
Akkor nem csinálnának az orvosok... Hetente meg úgysem fogsz járni.
2/8 anonim válasza:
Egyenlőre még nem bizonyított a káros hatása, de ennek ellenére nem ajánlják a gyekori uh-t. A kötelező vizsgálatok nyilván bele férnek, de hetente nem kellene menni babamozizni
3/8 anonim válasza:
Nem árt a babának. De mit értesz gyakori UH alatt?
4/8 anonim válasza:
A 4D lenne először bevonva, ha káros lenne. Ugyanis ez még csak nem is szükséges és sokkal tovább tart, mint egy átlagos UH, bár 12-18 heti is el tud húzódni de azok legalább genetikai UH-k.
Nem mindegy mennyire gyakori. 3-4 hetente voltam UH-n magánrendelésen. A vége és az eleje se volt problémamentes szóval akkor meg kifejezetten gyakran volt UH, 1-1 hétig heti 2-3x. Az szükséges volt, a 3-4 heti nem mindig.
6/8 anonim válasza:
Nekem hetente nézték az első babát.5-8.hét között volt, hogy heti többször is. Semmi baja. Persze ez nem statisztika, csak egy eset,de egyetlen orvos sem aggódott az uh miatt. Sőt, még egy MR is volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem hetente nézik mert volt egy kis barnázásom meg nem igazán mozogott a baba de mindent rendbe találtak egy darabig kerülöm az uht
2016. febr. 14. 10:13
8/8 anonim válasza:
Nem mindennap mész vizsgálatra,hanem 1 héten egyszer.nem árt a babának. Az uh fej amit kibocsájt,az érzékeli a babát,és igy a gép látja őt,a hasadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!