Nem gond ha a 17-18. héten csinálják meg a genetikai UH-t?
A fogadott dokim szabira megy, plusz a férjem is most ér rá, így ma megyek genetikai UH-ra magánrendelésre, ő menses szerinti adatokat mér.
Menses szerint 17+3 napos vagyok, de az sztk-s dokim mindig egy héttel nagyobbra számolja az ő UH-ján (így ő szerinte 18+5 napos vagyok).
Jó lesz a genetikai UH így is ha a 17. hetesre nézik?
Én csak a saját példámat tudom leírni, én kereken 17 hetesen magánban genetikai uh-on (amnió miatt).
Utána kérdeztem a dokim,hogy ez elég-e vagy menjek el a 18 hetesre, ő azt mondta,hogy igen.
De szerintem nálad elég.
Orvos vagy? Nem? Akkor miért kételkedsz egy szakemberben?
Én autószerelő vagyok és rohadtul idegesít amikor jön valaki és elmagyarázza,hogy mit és hogy csináljak,ekkor szoktam mondani nekik,hogy itt a műhelyem,használja nyugodtan a szerszámokat és oldja meg magának.
3. vagyok.
Nem vagyok nő,de ha már szülésre készülnék és ráadásul egy valag pénzt adnék maszek dokira,akkor alap elvárásom lenne,hogy tudja ki vagyok,ha nem lapátra tenném. Ennyi.
"...mert iszonyat jó ultrahangos..."
Akkor,minek agyalsz???
Kedves 7-es, miért nem lehet normálisan válaszolni?
Ha nem tetszik a kérdés vagy idegesít akkor ne válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!