nekem a 13 heten volt, csaladi okok miatt nem tudtam elobb menni, a dokim le is szurt, hogy a nyakredo igy nar nem ad teljesen megbizhato erteket, ezert a biztonsag kedveert megcsinaltatta a quarter tesztet velunk, ami nem az, hogy draga de eletem legnehezebb ket hetet eredmenyezte. Varni az,eredmenyre hogy beteg e a babam, nagyon hosszu es nehez volt. Szerencsere egeszseges, de ha ujra kezdhetnem biztos megkinelnem magam ettol, es megoldanam hogy eljussak 12 heten.
( bocsanat de telefonomon nincsenek ekezetek:))
boldog babavarast!
18 hetes kismami
2012. okt. 20. 12:13
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a 12 hetes,a 16 hetes AFP,és a 18 hetes UH-ot pontosan be kell tartani.Mert ha egy hét csúszás is van,már úgy jöhet vissza az eredmény,hogy beteg a babád,ami egyáltalán nem biztos,hogy valóban úgy is van!!Ezért nem szabad elcsúsztatni!
11+4 hkm
2012. okt. 20. 12:18
3/9 anonim válasza:
Nekem a 'lelkemre kotottek', hogy meg velezlenul se menjek a 12. het elejen, inkabb csak a vege fele/pedig mindig nagyobb a babam, mint kora szerint kellene sot sanszos, hogy korabbi/ 3 het mulva megyek. Akkor leszek 12+7. Mivel unnepek lesznek korabban nem is nagyon tudnek. A vedono tud rola, nem mondta, hogy barmi gond lenne, csak annyit, hogy az afp idopontja a legfontosabb.
2012. okt. 20. 12:32
4/9 anonim válasza:
Én is a 13. héten mentem, mert akkorra hívtak! Akkor még jó, viszont ne hagyd a 14. hétre! Egyébként ezek nem pontosan az adott hétre vonatkoznak, pl. én a következőre 19 hetesen mentem, valakit 20 hetesen hívnak. Itt megtalálod, hogy melyiknek mi a megfelelő tartománya:
Köszönöm szépen a válaszokat. A védőnőm azt mondta, hogy én ne kérjek időpontot, majd ő kér. De még nem jelzett. Remélem időben meg lesz csinálva.
2012. okt. 20. 13:05
6/9 anonim válasza:
Én először szep. 26.án voltam számításaim szerinte akkor már 12be töltöttem. Uh szerint meg voltam akkor 11+4napos vissza rendeltek okt.1jén akkor már az UH szerint 12+5napos voltam és nem szolt semmit a doki.
2012. okt. 20. 14:18
7/9 anonim válasza:
Én 13+2 naposan voltam, semmi gond nem volt. Meg van határozva hogy milyen ülő magasságig tudják az uht elvégezni. Lehet attól is függ hova mész. Kb 14 hetes korig lehet menni. Az AFP valóban fontos hogy időben legyen elvégezve, de az egy elavult módszer.
2012. okt. 20. 22:51
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 21. 11:42
9/9 anonim válasza:
Én jövőhét csütörtökön megyek 25. akkor leszek pont 13 hetes.Ekkorra hívtak vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!