32 hetes genetikai ultrahang kalkulált súly. Szerintetek gond van?
Tegnap voltam a 32 hetes genetikai ultrahangon. A mért adatok alapján 1800gr súlyt kalkulált a gép. A kórházban eléggé rám ijesztettek (hozzáteszem nagyon bunkó volt az orvos és a kolléganője), hogy kisebb a picikém súlya mint kellene. Na rögtön hívtam a védőnőt, orvosomat. Azt mondták pihenjek sokat, nincs gond.
Itthon elővettem a szakirodalmat, többféle írást is elolvastam, és erre a hétre 1700-1800gr-ot írnak. Kérlek írjatok hasonló tapasztalatokról, hogy megtudjak nyugodni teljesen. Köszi
Szia
Dehogy kicsi!!!!!! Ne ijedj meg!!!!!
Én kerek 30. hetesen voltam most a 2. gyerekemmel uh-n és akkor mértek nekem kereken 1500 gr. és egy szóval nem mondták h kicsi lenne! És az a 2 hét nagyon sokat számít. Tehát tuti jó súlyban van a babád!!! :)
Én most vagyok 36+1 és 6 hete azóta nem tudom milyen súlyunk van :( én pénteken megyek uh-ra dokihoz már nagyon várom h megtudjam :)
Kitartás, nincs gond! :)
31+5 hetesen voltam és 1810 gramm volt. A doki azt mondta teljesen normális.
Nem is értem miért ijesztgetnek! A múltkor volt a híradóban, hogy óriás bébi született valahol, akinek súlyát tök másra becsülték meg az uh-on. Semmit nem jelent a becsült súlyt!!! Ne aggódj ezen!!!
34+3 hkm
Szia!
Nem kicsi ne aggodj,nekem 32 hetesen 1770 gr ra becsülték,nem mondta a doki hogy pici lenne!
Utolsó!
Megkérdezhetem, hogyhogy ilyen korán szült az ismerősöd? Mi történt? Minden rendben van a babával?
34+3 hkm
Dehogy kicsi!
Nekem 32. héten 1850 grammra becsülték és azt mondta a doki, hogy teljesen jó, átlagos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!