Másnak is volt 27 hetesen ultrahang?
Figyelt kérdés
27 hetes leszek amikor legközelebb kell ultrahangra mennem, nem a 30. hét körül szokott lenni uh?2012. szept. 24. 18:04
1/5 anonim válasza:
Nekem a 30.héten volt.
2/5 anonim válasza:
Nálunk 20 hetesen van, utána pedig 32. hetesen. Én voltam a 28. héten 4D-n.
3/5 A kérdező kommentje:
18 hetesen voltam genetikain, 22 hetesen 4D-n, és most 26+6 hetesen kell mennem legközelebb uh-ra, így hívott vissza a dokim. nem korai ez így?
2012. szept. 24. 18:46
4/5 anonim válasza:
28-32.héten szokás,neked lehet akkor ért rá a dokid,nincs ebben semmi. nekem első 2 alkalommal 28.héten volt, ammostani a 30.-on kérte. másik doki
5/5 anonim válasza:
Nálunk a kötelező UH-ok 12. 20. 26. 32. és a 37. héten vannak. A 26. hetin én is 27 hetesen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!