Nem gond ha a 17-18. héten csinálják meg a genetikai UH-t?
A fogadott dokim szabira megy, plusz a férjem is most ér rá, így ma megyek genetikai UH-ra magánrendelésre, ő menses szerinti adatokat mér.
Menses szerint 17+3 napos vagyok, de az sztk-s dokim mindig egy héttel nagyobbra számolja az ő UH-ján (így ő szerinte 18+5 napos vagyok).
Jó lesz a genetikai UH így is ha a 17. hetesre nézik?
Hát.. autószerelő "kollegával" egyetértek. Bár a stílusa nem a legjobb, ugyanakkor teljesen igaza van. Terhesség és autószerelés no meg fogászat és minden egyéb olyan dologban, ami szakembert igényel bízzunk abban, akit választunk. Néha nem is értem az olyan kérdéseket itt gyakorin, hogy jó-e egy UH lelet. Ha az orvos nem mondja, hogy rossz akkor jó. Különben feljelentheted, kártérítést kérhetsz tőle, meghurcoltathatod és elvetetheted az orvosi engedélyét. Komolyan ezt veszélyeztetné azzal, hogy nem mondja meg, ha komoly gond van a gyerekkel? Bízzál a dokidban, különben ha ebben nem bízol hogy szülsz majd nála???
Az eredeti kérdésre a válaszom: Jó a 17+3 napon is, főleg ha az lehet akár 18+5. Ugyanakkor vannak orvosok, akik a 19. hetet jobban szeretik, mert biztosabban látszódik 1-2 dolog. Ez kényelmesebb, precízebb, de nincs akkora jelentősége, hogy ne lenne jó a 17+3 nap.
Ja. és grat, mert ezek szerint rendben volt minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!