Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gond ha a 17-18. héten...

Nem gond ha a 17-18. héten csinálják meg a genetikai UH-t?

Figyelt kérdés

A fogadott dokim szabira megy, plusz a férjem is most ér rá, így ma megyek genetikai UH-ra magánrendelésre, ő menses szerinti adatokat mér.

Menses szerint 17+3 napos vagyok, de az sztk-s dokim mindig egy héttel nagyobbra számolja az ő UH-ján (így ő szerinte 18+5 napos vagyok).

Jó lesz a genetikai UH így is ha a 17. hetesre nézik?

2016. febr. 9. 10:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kiváncsi voltam, hogy ment-e valaki ilyen időben a genetikára, ennyi. Mivel nem tudom melyik doki mér helyesen, úgy veszek hogy kisebb a baba, s érdekel hogy így is jó-e.
2016. febr. 9. 11:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Meg azért az sem mindegy hogy most kifizetek 10 rugót, meg ha vissza hív mert korai s akkor is 10 rugó
2016. febr. 9. 11:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Melyik genetikairól van szó? Persze gondolom a másodikra utalsz, nálunk azt eleve a 20. héten csinálják, de ez inkább attól függ, hogy mikorra kapsz időpontot... Én 21+4 hetes leszek a második genetikainál, a tájékoztató szerint pedig a 20. és a 24. hét között kell elvégezni, szóval belefér.
2016. febr. 9. 12:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Az én tájékoztatóm szerint meg a 18.-19. héten
2016. febr. 9. 13:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam az sztk doki nagyon elszámolta a terhességet uh szerint, így a 12. Glgenetikai uh-n derült ki, hogy 14+6 napos a kicsi, de nem volt nagy gond belőle, a második genetikaira a 19. héten mentem. Az első lányommal Szlovákiába jártam terhesgondozásra. Ott 10.; 20.; 30.;40. héten van kötelező uh(ill. 11 éve így volt), mégis látják, amit látniuk kell. Szerintem menj nyugodtan.
2016. febr. 9. 15:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Közben már túl is vagyok rajta, s mindent rendben talált, megtudott nézni :)
2016. febr. 11. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát.. autószerelő "kollegával" egyetértek. Bár a stílusa nem a legjobb, ugyanakkor teljesen igaza van. Terhesség és autószerelés no meg fogászat és minden egyéb olyan dologban, ami szakembert igényel bízzunk abban, akit választunk. Néha nem is értem az olyan kérdéseket itt gyakorin, hogy jó-e egy UH lelet. Ha az orvos nem mondja, hogy rossz akkor jó. Különben feljelentheted, kártérítést kérhetsz tőle, meghurcoltathatod és elvetetheted az orvosi engedélyét. Komolyan ezt veszélyeztetné azzal, hogy nem mondja meg, ha komoly gond van a gyerekkel? Bízzál a dokidban, különben ha ebben nem bízol hogy szülsz majd nála???

Az eredeti kérdésre a válaszom: Jó a 17+3 napon is, főleg ha az lehet akár 18+5. Ugyanakkor vannak orvosok, akik a 19. hetet jobban szeretik, mert biztosabban látszódik 1-2 dolog. Ez kényelmesebb, precízebb, de nincs akkora jelentősége, hogy ne lenne jó a 17+3 nap.

Ja. és grat, mert ezek szerint rendben volt minden :)

2016. febr. 11. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!