Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki feltesz uh képet vagy pocakos képet a Facebook-ra? Ti raktatok ki?

Figyelt kérdés
Szerintem az uh kép egy nagyon személyes dolog, biztos nem töltenék fel ilyet Facebook-ra sem sehová az internetre. Nem vagyok babonás, de mi van, ha közben elmegy a baba, előtte meg kiposztoltam.
2016. febr. 17. 13:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar ki mit rak ki, csak ne legyen sok. :D Jó a meztelen babafotókat ellenzem.

Uh-os kép nincs kint, ugyanis másé sem érdekel, miért érdekelnék az enyém. Pocakosfotó van. Nem terhesfotózásos, csak sima kép rólam ruhában. Magzatmàzas kép megint nincs, mert nem is készült a körülmények miatt, meg nem is tetszik. A babafotós készített képeket, abból raktam fel 3-at, nem szeretem ha valaki vàlogatàs nélkül feltolja az összes fotót. Azóta kiraktam egy montàzst és még egy képet a fiamról. Most 2hós.

Az zavar csak ha valaki felrak millió ugyanolyan képet.

2016. febr. 17. 16:21
 22/28 anonim ***** válasza:

Uh-s képet nem de ha pl le vagy fotozva egy parkba a paroddal es latszik a nagy pocakod az miert baj? De direkt pocakos selfiet nem csinalnek.. Nem babona miatt hanem nemtom. De am nem ezen mulik a baba epsege h facebookra feltoltod vagy sem.. 😏

Azt tegyel ki amit szeretnel.

2016. febr. 17. 19:35
 23/28 anonim ***** válasza:
87%
Abszolút nem szoktam posztolni, like-olni stb facebookon, de az 5D-s UH képet feltöltöttem a kislányomról és meglehet rajta botránkozni, én nem találom intimnek az arcocskáját. Pocakos képet is rakok majd ki, voltunk párommal kismama fotózáson, de majd jövőhéten lesz kész. Egy büszke kismama. :)
2016. febr. 17. 21:56
 24/28 anonim ***** válasza:
40%

a fb-t pont erre találták ki, hogy aki,amit akar azt töltsön-írjon ki... akinek nem tetszik, az a rengeteg poszt az minek regisztrált? engem pl. semmi nem idegesít, felőlem posztolhatnak napi 1000 képet, ha nem érdekel nem nézem meg vagy lejjebb görgetek!

ennyire egyszerű

de annyira vicces, hogy sokan fel vannak háborodva :D mindenkinek ez legyen a legkisebb problémája! :D

2016. febr. 18. 05:35
 25/28 anonim ***** válasza:
37%

1-2 jól elkapott pillanatban készült képet kiraktam már a gyerekemről, de mondjuk egy UH kép vagy egy félmeztelen pocakos fotó nem tartozik a 265. ismerősömre, akit a gimiből ismerek, de nincs közeli kapcsolat közöttünk.

Mindenki úgy büszke a gyerekére, ahogy akar, de engem egyáltalán nem érdekel, amikor valaki már a 1378. képet tölti fel, ráadásul sokszor olyan előnytelen helyzetben, hogy a gyerek valószínűleg sírna, ha felfogná, hogy mekkora egy kretén a szülője.

Egyébként ez a "naponta telesz.rom a hírfolyamot a képeimmel" általában az egyszerűbb, primitívebb emberekre jellemző.

2016. febr. 18. 13:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Utolsó lehet hihetetlen dolgot mondok neked, de meghatározhatod, hogy ki lássa és ki ne a képeid... Senki se mondta, hogy a főnöködnek meg a gimis ismerőseidnek kell posztolni.
2016. febr. 18. 18:58
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
Kár, hogy az adatvédelmi beállításokat pont ezek az egyszerű és primitív emberek nem ismerik vagy nem tudják értelmezni, különben nem lenne miről "vitázni" itt.
2016. febr. 18. 19:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Volt egy ismerősöm. Azt sem tudtam, hogy várandós volt. Bezzeg a szülésről feltolt vagy 50 képet. Vajúdástól a születésig. Ahogy ott a baba a mellkasán csupa véresen, mázasan.... nekem ez sok. Szerintem mindennek van egy határa.
2016. febr. 24. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!