Tényleg érezhetem magam szarul, mert nekünk nincsenek
terhesség alatt készült, illetve babakorú családi
képeink?
Figyelt kérdés
Rólam készült pár itthoni fotó amikor terhes voltam,magunknak,de látom facebook tele van párokról készült művészfotókkal,ahogy boldogan várják a babát,kiscipő,stb.kellékek társaságában anyuka talpig sminkben,összeölelkezve.Picit hiányzik,hogy nekem nem volt ilyen,nem tudok majd ilyet mutatni a kislányomnak.. A gyerekem 2 éves,kislányom,csak most tavasszal tudjuk műterembe vinni,közös családi fotózásra..Velünk van a gond??
Ugyan már. Sem veletek, sem azokkal nincs gond szerintem, akik csináltattak képeket.
Úgy csináld, ahogy nektek jó és ami belefér a családi költségvetésbe.
2015. jan. 9. 14:04
2/11 A kérdező kommentje:
Na igen,hiába voltam vékony,csinos kismama,anyagilag arra költeni,no meg,hogy összeöltözzünk,stb...azért nem jó érzés
2015. jan. 9. 14:05
3/11 Lencsibaba0121 válasza:
Rólam a terhességem alatt 3 kép készült mindösszesen. Én nagyon nem szerettem, hogy akkora vagyok, mint egy bálna. Körülményes és nagyon nehéz terhességem volt, így 30 kg körül szedtem fel a végére. A kicsimről és a családról a keresztelőjén készült pár műtermi fotó, nemsokára tervezünk egy nagy családit. Nincs veled sem gond, és másokkal sem. :)
2015. jan. 9. 14:15
4/11 A kérdező kommentje:
De utólag kicsit bánom,( mert tényleg csinos voltam,no nem is azért,mert akkor is lehet csinos valaki,ha többet szed fel..:(
2015. jan. 9. 14:17
5/11 A kérdező kommentje:
Azért ez a "facebookos magamutogatás",nem biztos,hogy jó érzetet kelt más emberekben..kell a visszajelzés egy kismamának,hogy jól néz ki..
2015. jan. 9. 14:18
6/11 A kérdező kommentje:
De ismerek olyat,akik rendszeresen posztolnak ilyen képeket,mosolyognak kisbabával,közbe meg tele vannak problémákkal. A külvilág felé,meg ezt posztolják facebookon,és mindenki irogat nekik,hogy milyen szép boldog család...(?)
2015. jan. 9. 14:19
7/11 anonim válasza:
1. vagyok.
Ha ezekkel a dolgokkal magad is tisztában vagy, akkor miért bánkódsz ezen? Nektek a 2 éves kislányról lesznek ilyen képek és kész. Szépek lesztek.
Boldog anyuka vagy? Örömödet leled a gyerekedben? Ha igen, akkor ne az számítson, hogy nem költöttél 25 ezret a családi fotózásokra. Abból a pénzből gondolom macikát vettél neki, vagy valami finomságot (és nem kaszinóban játszottad el az összeget) :)
Nem tudom hol laktok, de nézegess országos kuponkereső oldalakat! Ott szokott lenni féláron, tízezer forint alatt olyan ajánlat, amit műtermi fotózásra használhattok fel! Mi is így megyünk lányommal nem sokára, pedig elmúlt egy éves :)
2015. jan. 9. 14:28
8/11 anonim válasza:
Nekem egy pocakos kèpem sincs, mondjuk a 20hètől korhàzban voltam....
Egy karàcsonyi fotòsorozatunk van mert nyertünk 15 kèpet, nekem tökèletesen elèg amit mi csinàlunk...
8hónapos a k7csi kb 1700kèpünk van amit csak a nagyszülők làthatnak mert mind a kettő messze 200km lakik, lènyegèben miatuk van ennyi kèp...
A facebookon max 10 van fent, fölöslegesnek tartom ùgyis mindenkinek a sajàtja a legszebb nem kell minden mozzanatról kèpet kirakni mindenki vègig megy ezen..
2015. jan. 9. 14:38
9/11 anonim válasza:
Én rólam se készült egy kép sem, nem zavar aki csinált, de én ezt magamutogatásnak éreztem, így nem akartam.Jó nem vagyok egy szabványméret, de nem lett volna csúnya kép rólam de én ezt nem akartam publikálni. A lányomról készítek minél több képet, 26 hós de ezzel se tömöm tele a face-t csak néha néha 1-1 kép.
2015. jan. 9. 15:03
10/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést mintha én tettem volna fel, szóról szóra igaz. Épp tegnap fogalmazódott meg bennem, hogy nekünk is kellene már normális családi fotó hármunkról. Itthoniak készülnek folyamatosan, pocakosfotó is csak itthoni volt,pár darab, semmi extra, nekem is kicsit hiányzik, hogy csinálhattunk volna még...de csak magunk, és a lányom miatt. Semmiképp nem magamutogatás miatt, se Facebookra. A Facebook-ra haragszom, egyébként is a magamutogató emberek baromsága, önigazolás, hogy "jajj, nézzétek nekünk mi van", persze a gyerekkel meg sok esetbe nem foglalkoznak, csak hogy frissítve legyenek a képek, profilok....Ezekkel szerintem ne is törődj. Ha a lányodnak, magatoknak szeretnél maradandó emlékeket, akkor hajrá, ez értelmes vágy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!