Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg érezhetem magam...

Tényleg érezhetem magam szarul, mert nekünk nincsenek terhesség alatt készült, illetve babakorú családi képeink?

Figyelt kérdés
Rólam készült pár itthoni fotó amikor terhes voltam,magunknak,de látom facebook tele van párokról készült művészfotókkal,ahogy boldogan várják a babát,kiscipő,stb.kellékek társaságában anyuka talpig sminkben,összeölelkezve.Picit hiányzik,hogy nekem nem volt ilyen,nem tudok majd ilyet mutatni a kislányomnak.. A gyerekem 2 éves,kislányom,csak most tavasszal tudjuk műterembe vinni,közös családi fotózásra..Velünk van a gond??

2015. jan. 9. 14:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Aki szép és jól érzi magát a bőrében, az fog csináltatni képeket, mert szeretné megörökíteni azt az állapotot, amiben ő olyan jól érezte magát. mint pl. nyaraláskor a homokban fekve egy pohár szépséges koktéllal. Jó érzés, érdemes megörökíteni.

De aki kövér lett vagy tokás, vizes, az érthető, h nincs oda az ötletért, h megörökítse ezt az állapotot.

Én nagyon szeretnék képeket és ha jól siokerült, párat meg is osztok az ismerősökkel.

2015. jan. 9. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!