Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki feltesz uh képet vagy pocakos képet a Facebook-ra? Ti raktatok ki?

Figyelt kérdés
Szerintem az uh kép egy nagyon személyes dolog, biztos nem töltenék fel ilyet Facebook-ra sem sehová az internetre. Nem vagyok babonás, de mi van, ha közben elmegy a baba, előtte meg kiposztoltam.
2016. febr. 17. 13:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%

Olyan érdekes, hogy ilyem kérdéseknél itt mindenki azt mondja, hogy nem rak fel semmit, gyerekről 1 évben max 2 kép a facebookra.

Kismamás facebbokos csoportban vagyok benne, ezerrel rakják fel a pocakos képeket, uh-s fotót, pisis teszteket. Nem is értem én biztos nem rajnék fel magamról képet a 17. hétről, majd a 36. hétről, engem pl undorít más anyukának a hasa.

2016. febr. 17. 14:05
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
én kiraktam uh képet és a gyerekről si több száz vagy ezer képet. hogy miért? csak. mert az nyém, és büszke vagyok sá... és hogy a messze élő dédiék is minden nap láthassák a dédunokát. naponta többször belelapoznak a gyerekek képeibe, nézegetik. sajnos nekik csak ennyi jut belőlük :/
2016. febr. 17. 14:06
 13/28 anonim ***** válasza:
58%
rokonoknak meg azoknak akiket érdekel, lehet külön csoportot csinálni.
2016. febr. 17. 14:09
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
A szűk családnak és közeli barátoknak rendszeresen e-mailben küldök képeket, de hogy a fb-ra százával rakjam fel őket... Én is büszke vagyok a saját gyerekemre, de pár emberen kívül marhára nem érdekel senkit.
2016. febr. 17. 14:09
 15/28 anonim ***** válasza:
77%
arra a több 100 fotó tényleg senki nem kíváncsi. főleg ez az xy iszik/eszik, ezt ugye mindennap fel kell tölteni:)
2016. febr. 17. 14:12
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
en pl kulon profilt.csinaltam a babas kepekhez csak a rokonok lajkoljak oda toltok mindent megis allandoan lepontozzatok mikor ezt megirom hasonlo kerdesetekre....szamotokra csak az elfogadhato ha senki semmt.nem oszt/tolt magarol fel egy ilyen oldalra es egyaltalan nem vagytok hajlandoak megerteni azt ha valaki meg szereti a fotokat megosztani a gyerekeirol (irom ezt ugy h max havi.egy kepet teszek fel es az biztosan nem pucer/kakis/furdetos kep raadasul kulon oldalra megy..)
2016. febr. 17. 14:27
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy csak az az elfogadható, ha senki semmit nem oszt meg. Sőt, nem is csetelnek egymással, hisz ők SZEMÉLYESEN ÉLŐSZÓBAN tartják a kapcsolatot az ismerőseikkel. Csak tudnám akkor minek regisztrálnak :D
2016. febr. 17. 14:33
 18/28 anonim ***** válasza:
82%

nem csinálok külön csoportot, nem küldözgetem a képeket mailben, mert örülök, hogy 90 éves nagypapám egyáltalán a fb-ot megtanulta a dédunokák kedvéért kezelni.

és igen, neki érdekes az is, hogy egyik képen kenyeret, a másikon uborkát eszik a gyerek.

akinek nem érdekes, ne nézze. ennyi.

2016. febr. 17. 14:33
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
Én ne rakok,de szerintem nincs azzal,gond,ha 1-1 pocakos képet kitesznek,UH képet sem tennék,ki de mindenkinek szíve joga,nem rosszabb mint a 60 macskás kép vagy idézet egyéb...aki zavar azt nem követem és kész
2016. febr. 17. 15:00
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Én tettem fel ultrahangos képet (2 db) meg pocakos képet is (ruhában), mert akkor is készül az emberről fénykép, ha terhes. Ha meg elmegy a baba, akkor rohadtul az érdekli az embert utoljára, hogy úristen felraktam egy képet a facere.
2016. febr. 17. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!