Szerintetek ezzel azt akarta megtudakolni, hogy nem-e terhes-e az illető?
Figyelt kérdés
Szóval (bocs ha kicsit hülye kérdés, de nem igazán értem. csak kíváncsiságból kérdezem) egyik ismerősöm kiposztolt facebookra egy terhességgel kapcsolatos képet, erre egy ismerőse azt kérdezte tőle alatta, hogy "hírek?". Ezzel azt akarta megtudakolni, hogy nem-e terhes-e az illető?2015. ápr. 23. 15:55
2/7 anonim válasza:
biztos tervezik. azt kérdezte,sikerült-e a baba
3/7 anonim válasza:
''Szeretem'', amikor ilyen intim es kenyes kerdesre nyilvanosan kerdeznek ra. Megtehette volna privatban is.
4/7 anonim válasza:
Nyilván próbálkoznak. (Nincs olyan, hogy "nem-e", legfeljebb majd a gyerek neme). :)
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg. De - szerintem - aki nem akarja, hogy ilyenre rákérdezzenek, az ne posztoljon terhességgel kapcsolatos dolgokat. :)
6/7 anonim válasza:
Nekem nincs macskam, es nem is tervezem, hogy lesz, de megis posztoltam mar macskas videot.
Megsem kerdezett ra senki, hogy cica all-e a hazhoz.
Szoval tokmindegy, hogy posztol-e terhesseggel kapcsolatos kepet, vagy sem, NEM ILLIK nyilvanosan rakerdezni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is. De a kommentet ki lehet törölni. Nem kell nyilvánosan válaszolgatni. Szerintem sem illik kérdezgetni, magánügy. De egy egyszerű törlés megoldja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!