Lehetséges olyan, hogy a terhességi teszt negatív, de még is terhes az illető? Van itt olyan kismama, akinek negatív volt végig a tesztje és amikor elment dokihoz kiderült, hogy még is terhes?
Gratulálok!! :)
Én múlthét csüt.re vártam,már 3 tesztet csináltam de mindegyik negatív :(
18.a körül volt p.érésem,akkor voltam együtt a férjemmel.Ma 6. napja,hogy késik. :(
Barátnőmnek egyik terhességét sem mutatta ki a teszt.
És van 3egészséges gyermeke.
:)
Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D
Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna,hogy terhes vagyok -a negatív teszt után.
Ha valakinek negatív a tesztje, akkor az még lehet pozitív. Mert ha később történt meg a teherbeesés, akkor még nem biztos, hogy menzesz környékén vagy utána pár nappal kiderül.
Ugyanis ha az illető mondjuk egy extra peteérésből esett teherbe, ami mondjuk a menzeszét megelőzően történt, akkor persze, hogy menzeszt követően egyből még nem feltétlenül mutatja ki. Szóval a negatív teszt még lehet éppen pozitív is, mert terhes az illető.
Szóval volt már nem egy példa arra, hogy valakinek csak menzesz kimaradása után 1-2 héttel lett pozitív a teszt.
Az utolsóval értek egyet. Olyan nincs, hogy nem mutatja ki, csak max. ha korán csinálta, és utána már nem csinált, és úgy ment mondjuk dokihoz.
Egy idő után ki kell,hogy mutassa, hiszen a szervezetben ott van a hcg, amire reagál a tesz.
Barátnőmnek később volt peteérése, nem mutatta ki a teszt pedig már késett neki, elment dokihoz, kiderült,hogy babát vár. Rá egy hétre csinált egy tesztet és már ott volt a 2. csík. Akkor lehetett kb. 8 hetes!
"Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D
Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna,hogy terhes vagyok -a negatív teszt után."
Szerintem azért mert szegény butuska kérdezőket mindig felbiztatják az olyanok, mint te, és aztán nyilván nem terhesek...
volt már valakivel olyan, hogy a szivárvány végében kincset talált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!