Felelőtlenség 3. gyerek vállalása korkülönbséges házasságban?
Nyilván nem volt eddig gond a korkülönbség, ha 2 már van.
Akkor a 3. miért lenne másabb?
Ha szeretnétek még egyet, akkor vállaljatok!
Nálunk ugyanennyi korkülönbség van, most várjuk a 2. babánkat, szerintem ez nem akadály, inkább az anyagi háttér legyen meg és akkor én a helyetekbe simán belevágnék.
Elsö válaszát nem értem, szerintem semmi baj a koroddal, meg amúgy is senkinek semmi köze hozzá!
# 4: Erre vannak a genetikai vizsgálatok. Amúgy ebben a korban is csak 1% esély van a genetikai rendellenességre, ilyen pici kockázatért pedig nem érdemes lemondani a gyermekvállalásról.
És vannak, akiknek egy Downos baba is ajándék, szívesen vállalják (van ilyen ismerős család), aki viszont nem vállalja, annak van lehetősége elvetetni.
A betegségre 20 évesen is meg van az esély. Ez nem kifogás, ahogy szerintem a kor sem.
Ti tudjátok, mi fér nektek bele, hogy érzitek magatokat egészségügyileg, anyagilag mi fér bele, stb. Egyéni mérlegelést igényel.
Az 1 százalék az NAGYON komoly kockázati ráta. Az azt jelenti, hogy 100 babából egy érintett. Szerintem felelőtlenség 40 évesen szülni.
És igen, valóban nincs közöm hozzá, de meg lettem kérdezve. Ez meg egy ilyen oldal, hogy a kérdésekre válaszolunk. Ha nem tetszik a válasz, nem kell kérdezni.
# 7: Hát, akkor ilyen alapon senki ne vállaljon gyereket, mert mindig (fiatal korban is) fennáll a kockázata, hogy gond lesz... Pl. a koraszülés esélye 6-8%, ebből a súlyos szövődményekkel járó koraszülésé 1%.
Ugyancsak 1% az esélye az autizmusnak - bármilyen életkorban.
Végül is igazad van, haljon csak ki az emberiség, mert "csak" 99% esély van egészséges babára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!