Megtartanám de az apuka ellenzi?!
Sziasztok,
Terhes vagyok. 3 napja tudtuk meg a baratommal es egyaltalan nem volt betervezve. Be van ijedve es nem all kesz az apasagra. Vannak koztetek olyan anyukak, akiknek a parja (ex parja) ugyanigy volt megis fordult a kocka es orultek a babanak? Vagy ellenpelda akiknek az akkori parjuk lelepett a hir hallatan?
számtalan olyan eset van, ahol apuka bepánikol, még tervezett gyermeknél is, és otthagyja az asszonyt is egyedül a "bajban" tekintve hogy a helyzet a leendő anyukának is új...
sajna ezeka ffiak is, mint egy gyerek, hatni kell a kis lelkivilágukra, segíteni őket az apává érésben.LOL
mi lenne velük haborúban..
elfutnának, és hagynák a párjukat hátra..
kevés Férfi van.
24 leszek a nyáron a baratom is annyi. Dolgozunk egyutt elunk 2 eve, iden 4 eve leszunk egyutt. Igazabol szo nincs arrol, hogy elhagyna. Marad akkor is ha megtartom. De ezt nemtudom elkepzelni. Azt mondja, hogy nem fontolgatja azt, hogy maradjon e vagy se mert nagyon szeret csak attol fel h megvaltozik a kapcsolatunk ha megszuletik a baba. Nincs felkeszulve egy gyerekre, ezt hajtogatja. Azt mondja h adjak neki idot. Mondtam h rendben de egyebkent nagyon szeretjuk egymast meg a jovonkent is egyutt kepzeljuk el. Nem tudom rola elkepzelni, hogy lepattanna ezmiatt. De azt sem szeretnem, hogy ugy maradjon h kozbe nem akarja a babat.
Rengeteget kell beszelgessunk a temarol szerintem.
Egyértelműen tartsd meg a babát. Ha elvetetnéd, életed végéig bánnád.
Az teljesen természetes, hogy ilyenkor az apuka vagy az anyuka megijed. Még az is megijed, aki tervezi.
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, 3 napig tartott mire megnyugodtam, teljesen bepánikoltam. Utána elkezdtem rendet tenni a fejemben, végiggondoltam, mi lesz a jó abban, hogy anyuka leszek.
A férjem (akkor még csak párom) eleinte nem parázott, de aztán ő ijedt meg. De fel sem merült, hogy elvetessük.
Szerintem adj egy kis időt a párodnak, ez most csak arról szól, hogy hirtelen rászakadt egy nagy adag felelősség, és megijedt. Szerintem sok negatív dolgot hallott (nem tud majd aludni, nincs szex, innentől csak a baba számít, ő nem...stb.) és ezektől fél, de a pozitív részt (milyen lesz, amikor először a kezében tartja, amikor rá mosolyog...stb) még nem gondolta végig.
Hidd el, nem lesz itt semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!