Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhes vagyok....

20 hetes terhes vagyok. Nagyon fáj a torkom. Mit lehet ilyenkor bevenni? Vagy mennyek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 22:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
KB.én is ilyen idős terhesen lettem beteg, én nem mertem semmit szedni. Sok mézes teát és tejet ittam,nyalogattam is a mézet,rengeteg citromot mellé és sima mentolos cukorkát nasiztam pláne mikor nagyon kezdett kaparni. 3-4 nap alatt teljesen kimásztam belőle.Jobbulást! 36hkm :)
2016. febr. 4. 22:56
 2/23 anonim ***** válasza:

Sajnos semmit sem lehet szedni. Meleg tea, citrommal, mézzel.

Arra figyelj, hogy orrdugulásnál sem hassználhatsz orrcseppet, és ha lázas vagy, azt sürgősen le kell vinni, pl. hűtőfürdővel.

2016. febr. 4. 23:21
 3/23 anonim ***** válasza:
26%
Szia. Én 18 hetesen lettem beteg, orvosnál is voltam, stoppal szirupot és oscillococcinumot kellett vennem, homeos gyógyszer két nap alatt minden elmúlt és a lányomnak sincs baja..meg nem is volt. Vedőnővel nőgyógyász azt mondta nyugodtan szedhető.
2016. febr. 4. 23:28
 4/23 anonim ***** válasza:
51%
Stodal szirup akart lenni, utolsó voltam :-)
2016. febr. 4. 23:29
 5/23 anonim ***** válasza:
22%
#3 Légy oly kedves írd le, melyik városban, milyen orvos ajánl terhes betegnek homeós szart, mert kötelességből jelentenem kell a kamarának.
2016. febr. 4. 23:38
 6/23 anonim ***** válasza:
26%
Nekem patikus ajánlotta a Homeogene 9-t. Mert előtte Septofortot szedtem, de azt mondta azt nem lehet terhesen, a Homeogene9-t viszont igen.
2016. febr. 4. 23:49
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

Kedves ötös, a város Győr, az orvost nem fogom kiirni.

Olvass már rá légyszíves mennyi ember szed homeos szart terhesen..

2016. febr. 5. 00:35
 8/23 anonim ***** válasza:
26%
Homeopátiás szert szedhetsz nyugodtan, az, amit korábban írtak nekem is hamar elmulasztotta a torokfájásom, nagyon jó.:)
2016. febr. 5. 03:02
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
Én is Homeogene-t szedtem, és nagyon bevált!
2016. febr. 5. 06:44
 10/23 anonim ***** válasza:
26%
A homeopátiás szerek nem szarok!!! A lányom ezeknek köszönhetően maradt életben! !!! Kicsit utána kellene olvasni az ilyen nagyokosnak aki leszarozza azt amivel az embert nem mergezik meg....ezt persze nem tamogatja semmi anyagilag..de legalább hasznos az életben! !!!! Tomje magát az gyógyszerrel aki saját magát akarja meg mergezni!!!!
2016. febr. 5. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!