14hetes terhes vagyok és 2110-re nyitva vagyok. Ilyenkor
mit szabad es mit nem? (Szex, strand stb)
Figyelt kérdés
Az orvos nem tájékoztatott en meg először nem tudtam hova tenni a dolgot mivel legelső terhességem. Nemsokára
Ujra megyek orvoshoz akkor természetesen rakerdezek de addig nem akarom hogy baj legyen.
2015. aug. 3. 14:10
1/8 anonim válasza:
Ilyen korán ilyen értékkel? Nézném a legyet a plafonon és várnám a karosszékben hogy teljen az idő.
2015. aug. 3. 14:15
2/8 anonim válasza:
2110 14 hetesen? :O mikor kórházban voltam, több kismama feküdt ilyen értékkel felpócolt lábbal, bár egyik se koraterhes volt, mind elmúlt már félidős.
én a helyedben még ma visszamennék (vagy másik orvoshoz mennék) és tisztáznám a helyzetet!
én ilyen értékkel mentem be 40 hetesen szülni :S
2015. aug. 3. 14:46
3/8 anonim válasza:
Feküdni szabad csak mozdulatlanul... És ezt teljesen komolyan írom! Csoda hogy nem fektettek be a kórházba, nem is értem, én a helyedben sürgősen felkeresnék egy másik orvost!
Nyitva van a méhszájad már most, egyértelmű hogy semmi szex, semmi strand, egész napos fekvés!!!
2015. aug. 3. 14:50
4/8 anonim válasza:
Mit csinalnek?! Eloszor is keresnek egy felelossegteljesebb orvost. Ilyen ertekekkel 14 hetesen csak fekudhetsz. En csodalom, hogy nem mondott semmit a dokid,milyenkor mehszajzaro mutetet is szoktak csinalni biztonsag kedveert. Nagyon vigyazz magatokra!!!
2015. aug. 3. 15:17
5/8 anonim válasza:
Nekem 15 hetesen 2100 volt az értékem, a középső zárt volt szerencsére.De azzal még mindent tehettem, kivéve stand.Így hogy a középső is kinyílt, nem tudom mennyire veszélyes, de ne az itt válaszolókra hallgass, hanem egy normális dokira.
2015. aug. 3. 16:07
6/8 anonim válasza:
Én úgy tudom ilyen fiatal terhességnél még varrni szoktak. De minimum feküdni.
2015. aug. 3. 16:16
7/8 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy megrövidült a méhnyak és nyitva külső és a középső méhszáj. Ez nagyon komoly dolog, tényleg csak feküdni és nem ülni az ágyban, valamint szokták javasolni az ágy vége alátámasztását akár téglával, hogy ne terhelődjöm a méhszáj. A többieknek teljesen igaza van, gyors másik orvos!!!
2015. aug. 3. 17:01
8/8 anonim válasza:
Az első mondta nagyon jól, meg az aki azt mondta, hogy keress minél gyorsabban egy orvost, aki összevarr, hogy el tudd vinni terhességet legalább a 28. hétig. Mondom ezt két olyan terhességgel ahol a korai méhszáj nyílás egyszer nagy gondot, egyszer meg végzetes gondot okozott. Nem részletezem, MENJ ORVOSHOZ LEHETŐLEG AZONNAL. Amit írtál az alapján csak a belső méhszájad nincsen nyitva és a méhnyakad is meg van rövidülve. NAGYON GYORSAN MENJ ORVOSHOZ!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!