Max a lábadat tedd bele. Én sem merek menni. Már csak 1 hónap a nyár.
2014. aug. 2. 22:49
2/10 anonim válasza:
Most komoly?? Jézusom nyugodtan elmehetsz..... ha fürdeni is akarsz beszélj a dokiddal arra is vannak megoldások.38+5hkm
2014. aug. 2. 22:52
3/10 A kérdező kommentje:
Igen csak a lábamat teszem be,legalább az hűljön,ha már más nem.
Én is inkább kibírom a nyarat,max annyit szoktam hogy kint tiszta vizzel,le locsolom magamat.
Hogy azért ne főjek meg,és arra is vigyázok hogy a hasamat ne érje nap,azt is leszoktam takarni.
2014. aug. 2. 22:54
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon bemennék,de félek hogy valami baja lesz a babnak.
2014. aug. 2. 22:55
5/10 anonim válasza:
Ha amúgy nem vagy hajlamos fertőzésre, a méhszájad zárt, akkor természetes vízbe nyugodtan bemehetsz nyakig is (Balaton, Velencei tó). Utána célszerű lemosakodni a biztonság kedvéért. Második terhességem alatt én strandon is voltam, mivel a 3 éves fiam nem akartam megfosztani az élménytől. 32 hetesen a Balcsin nyaraltunk. Én ott ücsörögtem vele a vízbe, saraztunk, stb. Ha aggodalmad van, kérdezd a dokid. De a lábadat aztán végképp minden további nélkül áztathatod, attól mi bajod lenne?! :) Én jól éreztem magam a vízben egyébként, mert könnyebb volt a nagy pocakom! :D A hőségről nem beszélve...
2014. aug. 2. 23:55
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan fürödj a Balatonban
2014. aug. 3. 07:18
7/10 anonim válasza:
Strandra mennék,de Balcsiba biztos hogy nem.Annyi fosós-hányós dolgot kapnak el ott mostanában az emberek,hogy én nem mernék kockáztatni
2014. aug. 3. 08:22
8/10 zabmester válasza:
Amikor terhes voltam, az egész nyarat végigstrandoltam, nem lett semmi bajunk. Direkt megkérdeztem a védőnőtől, hogy szabad-e, azt mondta, nyugodtan, csak használjak Canestenes tampont. Meg is bolondultam volna, ha csak a lábamat lógatom be a vízbe.
2014. aug. 3. 10:51
9/10 anonim válasza:
19 hetes terhes vagyok és voltam már egy hetet a Balatonon, a Dunába is fürödtem és egyszer strandon is jártam, most meg tengerhez megyünk nyaralni. Az összes helyen normálisan fürödtem, nekem nagyon jól esett. De ha te úgy gondolod, hogy inkább nem kockáztatsz, akkor ne fürödj, de azt a kérdést nem értem, hogy a lábad belerakhatod-e. Mégis milyen fertőzés kúszna fel a lábadon?
2014. aug. 3. 11:21
10/10 A kérdező kommentje:
Jolvan,ha mar sokan irtatok hogy semmi bajotok nem lett,elmegyek es jot furdok.
A labamon semmi baci nem jon fel,gondoltam csak azt lehet vizbe rakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!