Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. Nem tudom mit...

Terhes vagyok. Nem tudom mit tegyek? Minden reggel rosszul vagyok, néha napközben is elkap az émelygés. Most szabin vagyok, de rettegek így dolgozni menni. Lehet ilyenkor orvossal kiíratni magunkat? Meddig tart ez még? 7 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok mint te. A héten szabadságon vagyok. Beszéltem a védőnőnkkel és mondta pénteken menjek be kiírnak egy szó nélkül. Indokolni sem kell.
2015. aug. 3. 13:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Védőnőm még nincsen,szerdán megyek csak először dokihoz.Remélem kiírnak,mert írtó kínosan érzem néha ez miatt magam.Már vásárolni is félek elmenni.
2015. aug. 3. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van már egy 2,5 évesem ezért könnyebb intézkednem. :)

De simán kiírnak. Én pl kasszában dolgozom és állandóan hányingerrel és szédüléssel küszködöm. Nem lehet így csinálni. Így nem is kötekedtek velem h ne írnának ki.

2015. aug. 3. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Kitartást, ha szerencsés vagy hamar elmúlik, nekem 9 hetesen elmúlt a hányinger. De addig se zavart munkában mert délután jött rám, az igaz.

És így azért tényleg kellemetlen lehet, biztos kiírnak.

2015. aug. 3. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg simán kiírtak.Az orvos kérdezett rá,hogy bírok-e így dolgozni.
2015. aug. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!