Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár hetes kismamák?

Pár hetes kismamák?

Figyelt kérdés
Érdekelne ki hogy éli meg a babavárás első időszakát :) miujság veletek ? Hogy derult ki hogy babát vártok?
2016. jan. 30. 10:43
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

nem jól csináltam jól sejtettem :)

13 hetes :)

[link]

2016. febr. 23. 10:55
 32/54 anonim ***** válasza:

Egyem meg de edes :)

En ma megyek ,szoritsatok,hogy minden rendben legyen!!😊

Ha minden oke teszek fel en is kepet ma! Szep napot lányok! 

2016. febr. 24. 08:24
 33/54 A kérdező kommentje:
Mikor kell menned ? Mar varom ! ;) szep napot neked is !!
2016. febr. 24. 08:34
 34/54 anonim ***** válasza:

Sziaaaaa :)

8:40re mentem

Es minden rendben a kis tunderkemmel. 😍

Későn teszek fel kepet,meg nem vagyok otthon! :)

2016. febr. 24. 12:09
 35/54 A kérdező kommentje:
Ird azt is meg pontosan hany hetes napos es h mekkora . Kivancsi vagyok 😍😍😍 orulok nagyon !! :)
2016. febr. 24. 15:42
 36/54 anonim ***** válasza:

[link]

megjottunk :)

remelem sikerult feltenni a kepet :)

ma vagyok 12+5 hetes.

63,7 mm .

a nyaki redo 2,1 mm. ez azert remelem jo :)

nagyon kis cuki volt,ugy kapalozott, asitozott hogy csak na . nagyon kis elevenke :))

bár az uh-s no nem volt tul kedves.. bar mit varok..anglia :( .. megkerdeztem , h lehet-e latni,h fiucska,vagy leanyka, de csunyan leosztott, hogy ILYENKOR MEG SEMMI SEM LATSZIK.

pedig a magandokim Pécsett igenis azt mondta,hogy lehet látni, aztan ha megsem az,akkor hat tevedett :)

no sebaj.

hany eves vagy kedves kerdezo? :)

és fiut vagy kislanyt szeretnetek? mikorra vagy kiirva? :) bocsi a sok kerdesert ! :P

2016. febr. 24. 16:39
 37/54 anonim ***** válasza:
Kozben vissza néztem es latom ,hogy mar írtad ,21 vagy 
2016. febr. 25. 07:30
 38/54 A kérdező kommentje:

Nyugodtan kérdezz rn nagyon szeretek a terhessegrol beszélgetni masokkal :p

Nagyon szep a babad mar mostolyan szep szája van a mi kepunkon eggyaltalan nem látszott igy ott szerintem azert jóval. Fejlettebb :D nekem nem lattak semmit az ultrahangon alul tehat valoszinu h kislány de ez jövőhéten csütörtök kiis derulhet a 16hetes ultrahangon. Mikor 13+1 heteskent voltam akkor nekem 73mm volt a baba :D szoval szerintem teljesen jok amiket irtal !! En augusztus 26ra vagyok kiírva. Most +2kgnal tartok mar kerekedik . Ma vagyunk pontosan 14+4 😍 remelem Mindenre válaszoltam, a hibákért újbóli elnézést. Telefonról munka közben nehez , ha van fejlemény irj am te is! Mikor hivtak vissza ?? 16hetesre ?

2016. febr. 29. 14:48
 39/54 anonim ***** válasza:

1het egy nap van köztünk :)

Nem sajnos csak a 20.hetire de itt ez az utolsó! :D

Persze elmegyek magandokihoz mikor 16het korul leszek :)

Nekem meg semmi sem latszik,csak h puffadok ,remelem hamarosan a babo is fog. Épp fel oraja hallgattam meg szivhang Figyelővel,egyem meg,mar most imadom! :)

Tudjatok mar milyen nevet kap a kicsi? :)

Bárcsak nekem is mondtak volna valamit...de hat ezek az angolok nem normálisak! :D

Amugy hányinger vagy valami tünet?van ? Nekem meg mindig a hányinger ...ha ébredek azonnal..es alvas elott is.

Most ket napja meg allandoan ennek...hizni max egy kilót ,de sztem annyit sem hiztam. Es allandoan colat innek...vagy mar mindegy az is csak szénsavas legyen. :/

Tudom h nem egészséges de hat ha muszaj 😃😃..

2016. febr. 29. 15:30
 40/54 A kérdező kommentje:
De érdekes... Eddig csak azensavmenteset ittam. Utaltam a Colát. Amióta babas vagyok allandoan colat es szénsavat uditoket innek :o érdekesek vagyunk :D igen tudjuk a neveket, ha fiú akor Noel ha lany Szófia eddig igy nez ki :) az elejen voltam csak rosszul 9-10hetben mostmar teljesen jol vagyok mar fáradt sem vagyok :) nagyon élvezem, meg egy hónapig dolgozom utana pihenés van. Te dolgozol meg ? Nekem ez mar nem puffadás pedig azzt hittem, ütemesen no de tenyleg ha fekszem akkor nem latszik de ha állok rendesen mar feljebb is nem csak ott lennt a kis bucko <3 :) ne aggódj szerintem lassan neked is elfog múlni minden ,amugy erdekes h Ennyire semmibe veszik a terhességet nálatok :((( itt meg ha nem mész eslo három hónap a vagy kihagysz egy uht mar felelőtlen anya vagy :D .. Hihetetlen. Ez az abortuszok miatt van ? Nem is ertem h a legfontosabb első három hónapban miert nincs vizsgálat :( te meg izgulsz gondolom :( de hat mar biztos minden rendben van :) ha kapsz kepet küldj majd :) jövőhéten megyek én is ;)
2016. márc. 1. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!