De jó,hogy nem vagy rosszul.Nincs rosszabb úgy dolgozni és tömegközlekedni,hogy az ember rosszul van. 13 hetesen voltam a kötelező genetikain és megcsináltattam a fizetős kombinált tesztet.Ti tervezitek az ilyen vizsgálatot? Szerencsére minden eredmény jó.Már 62 mm az ülömagassága :-) és 7,2 g a súlya..legközelebb a 18 hetes genetikaira megyek..jó soká lesz.Hol tervezed a szülést van már elképzelésed?
2016. jan. 30. 21:42
Lemaradt 1 -es voltam :-)
2016. jan. 30. 21:43
13/54 A kérdező kommentje:
4es, lehet hogy a helyedben ugyan ezt tettem volna, erdekes hogy addig nem nézik meg a picit !! Pedig akkor szerintem a legfontosabb, én 21 eves vagyok :) nem voltam rosszul de viszont nekem is van savam rettenetesen es ugyan igy vagyok nagyon éhes vagyok érzem h korog szinte faj a gyomrom de nem tudok legyűrni semmit. Ilyenkor tejet szoktam inni :)
14/54 A kérdező kommentje:
1es ! En Pápán tervezek szülni:) bar legszivesen Veszprémben vagy Celldömölkön, de nem kockáztatok igy a saját. Varosom választottam. Nem csinálok kombinált tesztet, nem is azert mert drága hanem mert az orvosom igazából ellenzi is. Azt mondta 50-50% h igaz ami ki jonq eredmény, es csak stresszelnek vegig a terhesség alatt ha esetleg rossz eredmény jönne ki. Igazából nem tudtam h csináljak vagy ne , igy ugy döntöttem hogy nem csinálok :) Örülök hogy a vizsgalataid jok voltak nekem is hasonlo eredmenyek voltak eddig 7hetrsen 11mm volt a baba azota nem volt ultrahangom most 13hetesen.. De addig nekem is várnom kell :D izgulhatunk egyutt :)
6+5 hetes vagyok. Még nem voltam uhn, nagyon izgatott vagyok. Hogy élem meg? Hát sok morfondírozni való időm nincs,mert van egy 6 hónapos kisfiam.
Terveztük a babót, kb egy évvel későbbre, de nem bánjuk. 13 hónap lesz köztük, nem lesz egyszerű, de már most imádjuk és nagyon várjuk, imádkozunk, hogy minden oké legyen.
A kisfiammal szuper várandósságom és szülésem volt, ráadásul nagyon jó baba, úgyhogy nem lesz gond. :)
Mindenkinek boldog babavárást!!
2016. jan. 31. 18:51
16/54 A kérdező kommentje:
Hu akkor neked mozgalmas életed. Lessz :p gratulalok a babahoz, biztos minden rendben van !! Biztos a pici is imádni fogja :D
Egy petezsák már van a megfelelő helyen, de kisebb, mint ahogy számoltuk, így jövő héten újabb uh, izgalmas nagyon. :)
Utolsó voltam
2016. febr. 5. 11:45
2 vagyok, most vagyok 6+5, későbbi peteérésből fogant, így azért nem látott semmit a doki a múltkor, mert akkor tulképp csak 4 hetes voltam a valóságban
2016. febr. 5. 12:58
19/54 A kérdező kommentje:
Na jólvan csak nyugalom !!! :) minden rendben legyen es egészségesek legyenek. :) én holnap utan töltöm a 12.hetrt. Izgalommal varom énis az ultrahangot. Sajnos meg messze van :) mar regota várok ra ..:D
Szia. 4es vagyok :)
Jaj de joooo neked ,mar csak par nap es mindent meg tudsz a pottomkedrol! 🙂
Küldj majd kepet :)
En ma vagyok 10+4napos,nekem meg igencsak odébb van a 12.heti :(
Nem is tudom ,hogy elem tul! 😃
Tünetek?vannak meg?
En azt írtam 2x hánytam osszesen eddig,azota "sikerult" megegyszer,borzalmas volt.
Ma faj a fejem,kicsit hányingerem is volt napközben. Ritkán szúr lent a pocakom.
Van szivhang figyelod?
En vettem de meg nem találok semmit :)
Te viszont mar lehet ,hogy megtalalnad vele a pici szivhangjat! :)
2016. febr. 9. 20:44
Kapcsolódó kérdések: