Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már így valaki?

Volt már így valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

34hetes kismami vagyok, közeleg a szülés ideje.

Mindenkitől azt hallom, mennyire fájt, milyen rossz lesz, utána menni nem fogok tudni stb.

Tehát csak a rosszat látják benne.

Viszont, elöttem csak az van hogy végre a karomban tarthatom a Kisfiam.

Nem félek a szüléstől, sőt kifejezetten várom.

Főleg hogy mondhassam "huu menni kell a kórházba, hozd a bőröndöt." :D

Nem rettent el ki mit mond.

Mindenki kérdezi félsz? De kérem, mégis mitől? Első kisbabám lesz, teljesen ismeretlen a dolog.

Az ismeretlentől meg nem félek.

Izgalommal várom! :)

Valaki még van/volt így anycik? :)

2016. jan. 29. 00:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan nem "természetesen" fogok szülni, de én sem félek (programcsászárom lesz), míg mások, akik ezt megtudják, rémtörténetekkel állnak elő. Meg azzal, hogy ez egy nagy hasi műtét, és jajjjjj!!!

Én úgy vagyok vele, hogy ott lesz velem a műtét alatt az ország egyik legjobb szakembere, és a férjem is. Ott lesz a kórházban is velem a férjem éjjel-nappal.

Ott lesz a kisbabánk, akit azelőtt csak 5d fotókon láttunk, és a fenekét tudtuk kívülről kitapogatni, ha kidugta.:) Meg akarom ismerni, bele akarok nézni a szemébe.:)

Összepakoltuk most hármunknak a kórházi csomagot és olyan izgi volt kiválasztani azt a pár ruhát, amit beviszünk, venni ezt-azt magunknak is a csomagba. Nagyon várom azt a reggelt, amikor betaxizunk a kórházba és örökre megváltozik az életünk.:)

Furcsa, mert a huszonvalahanyadik héten rémálmok gyötörtek a szülésemről, pl. az, hogy a doki varrás közben természetes halált hal...:D meg ilyen ostobaságok. De aztán ez teljesen elmúlt, most már csak várom Őt.

A barátnőm egyébként a műtét előtti napon mondta, hogy este azért beparázott, és megnézte a kedvenc szitkomjából a kedvenc részét, és lefeküdt aludni.:)

34hkm

2016. jan. 29. 08:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyereknél én sem féltem, pont így álltam hozzá én is. Aztán persze fájt, mint a franc, úgyhogy most, hogy tudom, mi lesz, a másodiknál már félek :D De így, 36 hetesen már annyira tele a bugyrom azzal, hogy nem tudok kényelmesen feküdni, hogy fáj a csípőm, a derekam, az egész medencém, a gerincem (hasonalvós vagyok, ezt ugye már egy jó ideje nem tudom megtenni, plusz van egy enyhe gerincferdülésem), hogy bár tudom, mennyire fog fájni (nagyon), mégis már úgy tartanék ott... Egyrészt, mert már nagyon szeretném látni, kézben tartani a babát, megpuszilni, megölelni, kíváncsi vagyok rá, hogy hogy fog kinézni, látni akarom a pici kis talpait, kezeit, szóval már nagyon babáznék. Másrészt, mert már tényleg nagyon nem kényelmes így. Szóval jelenleg ott vagyok, hogy tojok rá, mennyire fog fájni :D Hadd fájjon, csak a baba legyen már kint végre :)
2016. jan. 29. 08:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Látom vagyunk így néhányan :)

Én sem féltem,inkább izgultam egészséges szinten.Mindemellett az anyukám és a mamám "felkészítettek" mindenre,saját tapasztalatok alapján : "borzalom,őrület,úristen,jajszegény,jajistenem" ezek voltak a szavak,amik minden mondatban szerepeltek. :D

Na jó,tényleg végig paráztattak,szó szerint sajnáltak,mert nekik rossz élmény volt a szülés,hát gondolták,nekem is az lesz.De nem volt!Minden rendben ment,gyorsan,könnyen,fájdalmasan,úgy ahogy kell.

Viszont most a kistesónál nagyon nagyon hatványozottan izgulok,mert már tudom,hogy miről fog szólni az a nap.Aggódom,hogy minden rendben legyen a picivel,igazából ez az egyetlen okom.

Megteszel valamit?Kíváncsi vagyok....majd leírod milyen volt,ha túl leszel már a szülésen?! :)

Könnyű szülést mindenkinek!

2016. jan. 29. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Hasonlóképpen érzek. Valamiért szeretik a horrorsztorikat elmesélni, meg riogatni, hogy kinek volt rosszabb. Én megkértem, hogy ezeket majd a szülés után mondják, nem hiszem, hogy bárki is beijedt állapotban akarna a szülőszobára menni, én legalábbis nem. Van, aki szerint ez nem jó hozzáállás, mert ha majd ott leszek, jobb tudni, hogy mi vár rám pontosan. Ez az érv már ott megbukik, hogy mindenkinek tök más a szülése. Én is izgatottan várom a babámat, és az sem érdekel, ha naivnak bélyegeznek. Különben ez egy tök jó szülésfelkészítő videó egy magyar dúlától:

https://www.youtube.com/watch?v=WJFTcmUVrds

Itt pedig olvashatsz pozitív történeteket:

[link]

2016. jan. 29. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Én az ellentéted voltam,én is mkitől azt hallottam,hogy fájni fog,meg soha többé nem akarok majd gyereket stb... Engem a burokrepesztéssel akasztottak ki a legjobban,hogy az mennyire fáj! Hát elárulom,nem fáj! És én 10 hétig ettől paráztam...

Na,aztán 40 hetesen átfordult bennem minden és megmondtam magamnak,hogy nehogy már ne bírjak ki egy kis fájdalmat a babámért:) Úgyhogy onnantól már engem sem érdekelt. Jól teszed ha nem kerítenek be a félelmek,koncentrálj csak magatokra:)

Ha beindul a szülés,Minden egyes perccel csak közelebb leszel a babádhoz! Boldog babavárást!

2016. jan. 29. 19:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Csajok, köszönöm a sztorikat :))

Mindenképp írni fogok, hogy hogy alakult a szülés :)

Akik szintén szülés előtt állnak, nektek kitartást 💖

És csak pozitívan!!

2016. jan. 30. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!