10-11 hetesen már lehet hallani Angel Sounds-al a szívhangot?
Figyelt kérdés
A dokimnál nem hallottuk mert csak a képet mutatja és a hangot nem. Gondoltam veszek egy ilyet de mikortól használható? És honnan tudom hogy a baba szívét hallom és nem a sajátom?2016. jan. 24. 10:29
1/7 anonim válasza:
Még korai.A védőnő is 16-18 hetesen nézi először.
2/7 anonim válasza:
Angelsounds dobozán azt írja, hogy a 16. héttől használható, éppen a múltkor néztük meg:) (mi nem használjuk, mert szerintem agylobot kapnánk tőle, aggódósoknak az nem való:))
33hkm
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hatareset.
A 14. hettol szinte biztos, mert addigra mar akkora a meh, hogy nincs teljesen a szemeremcsont mogott. 10-11 hetesen meg ott van es a csonton at nem erzekel a szivhanghallgato, de elofordulhat, hogy sikerul olyan szogben tartani (es az embrio is olyan helyen van a mehen belul), hogy befoghato a szivhang. Probalkozni mar lehet.
4/7 anonim válasza:
Nekem is Angelsoundom van. 12 heten vettem. Aznap meg is talaltam vele. Nagyon lent keresd a szemerem csontodnal.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor szerintem körülnézek és veszek egyet, de nem kell akkor sietni vele.
2016. jan. 24. 10:46
6/7 anonim válasza:
12. héten sikerült bemérnem a hangjàt, egy darabig csak a köldökzsinór pulzàlàsàt, az picit surrogósabb hang. Később màr a szìvhangot is.
Szeméremcsont körül keresd, nem egyszerű megtalàlni.
7/7 anonim válasza:
9- 10. Hét között sikerült tökéletesen tisztán hallható szívhangot találni vele, a doki is meglepődött, de igazolta , de én a 8. Héten már a dokinál is hallottam a szívhangot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!