Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angel Sounds babaszívmérő...

Angel Sounds babaszívmérő készülékkel hanyadik héttől hallható a szívhang?

Figyelt kérdés

2015. okt. 28. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elmèletileg 12. De van aki előbb is megtalálja, 10-11 hetesen, van aki meg kb. soha.
2015. okt. 28. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:

11. héten megtalàltam, de szerintem csak köldökzsolinórban àramló vért hallottam pàr hétig. Gyors, de inkàbb surrogó, ütemes hang. Pàr héttel később más ha got is felfedeztem: ugyanolyan gyors, de màr inkàbb dobogó, mint a pacik :)

Vigyàzz, mert a sajàt hasi ütőeredet, valamint jobb és bal oldali főereket is be lehet fogni könnyen.A baba szìve kb. dupla olyan gyorsan ver, mint a miénk.

2015. okt. 28. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
12. Heten vettem. Rogton megtalaltam a szivhangot. Az elejen nagyon lent kell keresni a szemerem csontnal. Imadom a keszuleket. Azota is hallgatom vele. 29 hkm.
2015. okt. 28. 17:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat aki még tud írjon :)

Nekem a 2. lombik sikerült remélem meg is marad most volt beültim szept 28.-án a mensim első napja volt szept 14.-e. A dokim azt mondta ugyanugy kell számolni a heteket mint spontán terhességnél akkor így ma vagyok 6 hetes+2 napos. Lombikot Debrecenbe csinálták a Kaáli intézetben. ET+11. napján voltam HCG vérvételen akkor volt 100,1. Majd Okt 19.-én voltam uh-on a petezsák volt 9,5mm és benne látható embrió 3,0mm. Rá 1 hétre elmentem akkor Kisvárdába a kórházba, hogy tudjam intézni a dolgokat. Viszont táppénzen vagyok itthon pihenek és mondta a háziorvosom menjek be az itteni kórházba Kisvárdára és ők is megvizsgálnak és kiadják a megfelelő papírokat amivel jelentkeznem kell a védő nőnél kismama gondozásra. Igen ám Kisvárdába meg az ottani ósdi gépekkel nem látták a petezsákba az embriót, hát mondanom se kell de kiakadtam rendesen. Mi az, hogy Debrecenbe látják Kisvárdába meg nem és azt mondta Kisvárdába Erdélyi Tatjana hogy 4 hetesnek felel meg pff. Na de holnap csütörtök okt 29.-én kell visszamennem Debrecenbe a Kaáliba Uh-ra remélem megvan még a piciként akire 7 éve várunk, első baba és ha megvan még megkérdezem ott is hány hetesnek felelek akkor meg. Azt már tudom, hogy Kisvárdába sose fogok járni gondozásra főleg nem szűlni....

Ez készült okt 19.-én: petezsák 9,5mm benne az embrió 3.0mm

[link]

2015. okt. 28. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezt a kommentet tuti ide szantad?

(Egyebkent vicces, de en is Kisvarda kotnyekerol szarmazom...)

En az elso babaval 14 hetes voltam, amikor megvettuk a doplert es hallottuk vele egybol, a masodik babaval 12 hetesen probaltuk eloszor es hallhato volt.

2015. okt. 28. 18:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen a kommentet ide szántam mert leírtam a történetem, vettem ilyen kütyüt és nem hallom vele a szívhangot lehet korai még. :)
2015. okt. 28. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
10 hetesen :) Tuti ő volt, 150 körül tekert a kis szíve <3
2015. okt. 28. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Tehàt kb. 7 hetes vagy? Korai volt még hallgatózni, pàr hétre tedd félre. Majd a 11. hét körül keresgélj újra.
2015. okt. 28. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia mi most vagyunk 16 hetesek kb olyan 11 hét körül találtuk meg de tényleg nagyon lent keresd majd kb ahol a nemi ször kezdődik a két csípő csont körül vannak a fő erek arra vigyázz mert az sokkal lassabb mint a baba szíve ha a sajatodat meg hallgatod utána talán tudod hogy mit kell hallani és a baba szíve kétszer olyan gyorsan ver mint a miénk ☺ remélem tudtam segíteni. Mi már ahogy meg találjuk a kiscsajunk már fordul is el ezért is kb egy héten max 3x szoktuk hallgatni.
2015. okt. 29. 08:05
 10/12 Picsusz ***** válasza:
Én a 14.héttől találtam meg.Utána egyre egyre könnyebben,és erősebben.Máshoz nem hasonlítható a baba szívhangja.
2015. okt. 29. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!