6+6 hetesen még nincs szívhang. Aggódjak?
Figyelt kérdés
Nektek mikor volt?2015. okt. 24. 12:48
1/11 anonim válasza:
6+1 naposan már volt.
de ne aggódj már most, hiszen az elején tartasz! ha így kezded végig fogod aggódni a 9 hónapot!
Persze, megértem hogy ideges vagy, de majd lesz szívhang, nyugi :)
2/11 anonim válasza:
Nekem 7+5-ön.
Voltunk 6. héten is, de akkor még nem volt.
Szikhólyag viszont volt, ugye?
3/11 A kérdező kommentje:
Igen volt és a doki szerint minden rendben van de természetes, hogy meg szeretnék nyugodni:)
2015. okt. 24. 13:42
4/11 anonim válasza:
Nekem 6+4-en már volt. De mindenkinél más.
5/11 anonim válasza:
Akkor nincsen semmi gond, lesz szívhang, sőt lehet már következő nap is volt :)
Nagyon gyorsan fejlődnek, ne aggódj, rendben van így! :)
6/11 anonim válasza:
Nekem 7+4 naposan volt szívhangja, előtte nem tudom, hogy mikortól volt, csak azt, hogy 5+4 naposan még nem volt.
7/11 anonim válasza:
Ne izgulj, ilyenkor még nekem sem volt, de mondta is a doki, hogy szerinte egy héttel később fogant, úgyhogy nem is hat, csak öt hetes. Következő héten már volt szívhangja is. És amúgy tényleg tutira a ciklus végefelé fogant, mert azóta is minden ultrahangon egy héttel kisebbnek számolják a korát.
8/11 anonim válasza:
6hetesen még nem volt.
7+3 hetesen volt szívhang:-)
9/11 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mikor teszteltél pozitívat. Ha még csak pár napja, vagy egy hete, akkor lehet, hogy később volt a peteérésed. Ha viszont már két hete, akkor igen csak lennie kellene már.
10/11 anonim válasza:
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!