Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angel sounds szívhang hallgató...

Angel sounds szívhang hallgatóval miért nem hallok semmit?

Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok, volt már egy elhalt terhességem, ezért nagyon parázok. Nem hallok semmit a szívhang hallgatóval, csak a saját szívverésem, meg a bélhangokat meg ilyesmit. (Tudom, hogy lent a szeméremcsont körül kell keresni) Itt a legtöbben azt írják, hogy ilyenkor már azonnal megtalálták. Naponta fél órákat próbálkozok vele, de semmi. Akkor kezdhetek aggódni? Volt valaki, aki ilyenkor még nem hallotta, és minden oké volt a babával?
2011. aug. 27. 21:01
 1/7 reptoid tudós 2 ***** válasza:
21%

Menj el orvoshoz, ultrahangoztasd meg, és ott látszik minden.

Így látatlanban fölösleges bármiféle találgatás, megnyugodni pedig úgyis csak akkor fogsz.

Attól nem fogsz megnyugodni, ha itt pár medvedisznóember beírja, hogy igen.

2011. aug. 27. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Én kb a 13.-14.héten találtam meg vele,ugyanilyen aggódós voltam,nekem is volt egy vetélésem.De szerencsére minden rendben volt a babával,most már lassan egy éves nagyfiú:)

Viszont volt olyan később is hogy nem találtam meg elsőre,azt hittem ott halok meg,de egy kicsit később újra próbáltam,és meglett szerencsére.ne gondolj rögtön a legrosszabbra,minden rendben lesz.:)

Gratulálok a picurkához :)

2011. aug. 27. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, megnyugtattál egy picit :)

Első, kedden voltam utoljára UH-n, azért hetente mégse járhatok ultrahangra csak mert parázok. Pont emiatt vettem ezt a készüléket.

2011. aug. 27. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Annó én is vettem. Sosem találtam meg a szívhangját! Amikor már mocorgott, meg nem is kerestem. Én is parás voltam.

9 hónapos kicsi lány boldog anyukája

2011. aug. 27. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Még nagyon pici a babád,még jó pár hétig nem fogsz hallani vele semmit, később jó lesz, hogy megvetted, mert lesznek olyan napok amikor keveset mocorog és olyankor örülni fogsz a határozott lódobogásnak ( olyan lesz a pici szívverése). Én 12 hetesen vettem, 16-18 hetesen találtam meg vele először a szívét. Pedig azt hiszem azt írják, hogy a 12 héttől hallható, hát sajna nem :-(

38 hetes km

2011. aug. 27. 21:50
 6/7 sumergo ***** válasza:
73%

28 hetesen a védőnő NEM találta meg a babám szívhangját, hiába kereste! Másnap voltam nődokinál, a baba remekül van, meg nem is aggódtam, mert éreztem mocorogni. Ne aggódj, én ezért nem vettem ilyet, mert tudtam, ha ott lesz a készülék, akkor tuti mindig keresni fogom, és ha nem találom meg....

Nekem is volt már vetélésem, és 7 évig vártunk, hogy babás legyek, úgyhogy tudom mit érzel, de biztosan minden rendben van. Azt a szerkentyűt meg felejtsd el, mert csak arra jó, hogy stresszeld magad! Nyugi!

29+6 hkm

2011. aug. 28. 06:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon picike még. A kórházban a nővérkék is a 18 hetes szobatársamnak nagy nehézségek árán találták csak meg, pedig ők minden nap csinálják.
2011. aug. 28. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!