Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen sokat fogyni hányás...

Ilyen sokat fogyni hányás miatt normális?

Figyelt kérdés

10 hetes vagyok és eddig 9 kilót fogytam, mert mindent kihányok. Így néz ki egy napom:

reggel felkelek, rögtön hányok tiszta gyomorsavat.

beveszek egy hányáscsillapítót (a doki írta fel, daedalon), elkészülök, újra hányok szintén csak gyomorsavat vagy egy kis vizet amit meg tudtam inni.

ilyenkor vagy nem indulok el és itthon maradok olyan rosszul vagyok, vagy elindulok és csinálom a dolgom.

egész nap amíg haza nem érek nem ehetek semmit mert kihánynám. nem is ihatok, mert azt is kihánynám.

hazaérek, ebédelek. néha kihányom néha nem. ja és az ebédem az általában 1-2 szelet pirítós kenyér margarinnal. másra rá sem bírok nézni.

este eszek egy kis narancsot, vagy megint egy kis pirítóst.

ebből áll a napom. már 9 kilót fogytam, és nagyon gyenge vagyok, alig bírok elmenni itthonról. a dokimnak mondtam, annyit mondott, hogy ez van, van aki nehezebben viseli a terhességet, majd elmúlik valószínűleg.

165 cm é 66 kilóval kezdtem a terhességem, ma reggel már csak 57 kilót mutatott a mérleg. segítsetek, ez tényleg normális?

2016. jan. 22. 11:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál és megállapította a vészes terhességi hányást.
2016. jan. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!