Kinek mikor csináltak először ultrahangot? Hányadik héten?
Biztos hogy jó helyen van, ha valami gond lenne az már régen kiderült volna, akár uh-znak akár nem. A 12. hetin nézi meg minden doki hogy rendben vannak e a végtagok, a belső szervek, a tarkóredő, orrcsont ilyenek. A korai ul-kon "csak" a petezsák nagyságát-formáját, 2 héttel később a szívhang meglétét nézik ezután már a genetikai 12.heti uh következik. Nálad nyilván minden rendben van, ha bármi gond lett volna már régen elvetéltél volna. A babád egészségi állapotával kapcsolatban pedig semmi értelme a felelősségre vonáson hergelned magad, akár hetente nézi akár csak egyszer, ha beteg a baba semmit sem tehet.
Van aki szándékosan nem megy csak a kötelező uh-kra, mert sokan károsnak tartják a 2 heti "besugározást". Nyugi, minden jót!
Én pont pénteken voltam mert mensigörcseim voltak már több mint egy hete de nem jött meg már 10 napja, és aggódtam, hogy valami baj van és akkor mondta a doki, hogy semmi baj nincs helyezkedik a babám, olyan 5 hetes lehetek kb.
De megnyugtatott az, hogy jó helyen van.3 hét múlva megyek vissza. Szerintem is kiderült vna már ha nem jó helyen lenne de..az ördög nem alszik..drukkolok és jó egészséget kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!