Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor csináltak először...

Kinek mikor csináltak először ultrahangot? Hányadik héten?

Figyelt kérdés
Baj, ha 11 hetesen még nem?
2010. márc. 27. 19:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, még a jövőhétre bejelentkezem, de ha bármi gond lesz keresek egy magándokit. sajnos nem ismerek senkit, de majd a rokonok és itt kérek segítséget. a pénz a gond. valami olcsó de jó orvos kell. már eleget idegeskedtem. arról nem is beszélve hogy az asszisztens egy bunkó.
2010. márc. 27. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
vannak még olyan orvosok, akiknek nem csak a pénz számít! Tudom nem könnyű, de tényleg ne idegeskedj, meglátod minden rendben lesz!
2010. márc. 27. 20:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt és hogy megnyugtattatok.
2010. márc. 27. 20:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Betöltött 6 hetesen mentem. Az én indokom az volt a korai UH-ra, hogy bebizonyosodjon hogy nem méhen kívüli a terhesség. Én ettől nagyon tartottam :(
2010. márc. 27. 21:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha 11 hetes vagy, akkor tuti jó helyen van a baba, mert ha méhen kívüli lenne, régen begörcsöltél volna szerintem. Nem? Többiek, szerintetek?
2010. márc. 27. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy jó helyen van, ha valami gond lenne az már régen kiderült volna, akár uh-znak akár nem. A 12. hetin nézi meg minden doki hogy rendben vannak e a végtagok, a belső szervek, a tarkóredő, orrcsont ilyenek. A korai ul-kon "csak" a petezsák nagyságát-formáját, 2 héttel később a szívhang meglétét nézik ezután már a genetikai 12.heti uh következik. Nálad nyilván minden rendben van, ha bármi gond lett volna már régen elvetéltél volna. A babád egészségi állapotával kapcsolatban pedig semmi értelme a felelősségre vonáson hergelned magad, akár hetente nézi akár csak egyszer, ha beteg a baba semmit sem tehet.

Van aki szándékosan nem megy csak a kötelező uh-kra, mert sokan károsnak tartják a 2 heti "besugározást". Nyugi, minden jót!

2010. márc. 28. 08:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! most már megnyugodtam.
2010. márc. 28. 09:11
 18/20 anonim ***** válasza:
5+3 hetesen volt az első,mikor mentem h pozi lett a tesztem.akkor még csak petezsák volt,rá 1 hétre még egy uh,és akkor már volt szívhang.már neked is kellett volna legalább egy uh,hogy jó helyen van e magtapadva,meg ilyesmi.
2010. márc. 28. 09:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Én pont pénteken voltam mert mensigörcseim voltak már több mint egy hete de nem jött meg már 10 napja, és aggódtam, hogy valami baj van és akkor mondta a doki, hogy semmi baj nincs helyezkedik a babám, olyan 5 hetes lehetek kb.

De megnyugtatott az, hogy jó helyen van.3 hét múlva megyek vissza. Szerintem is kiderült vna már ha nem jó helyen lenne de..az ördög nem alszik..drukkolok és jó egészséget kívánok nektek.

2010. márc. 28. 13:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük
2010. márc. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!