Kinek mikor csináltak először ultrahangot? Hányadik héten?
Figyelt kérdés
Baj, ha 11 hetesen még nem?2010. márc. 27. 19:15
1/20 anonim válasza:
12.héten csinálták először nekem is.
2/20 A kérdező kommentje:
Olyan sokan írják, hogy már 6 hetesen uh-ra mennek. nem tudom mi látszik még, max a petezsák. de akkor nem vagyok lemaradva semmiről. örülök
2010. márc. 27. 19:23
3/20 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva:) Nekem 6 hetes 6 napos volt az első UH-án, azzal nézte meg hogy jó helyen van-e a baba.
4/20 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen nézte a doki mikor szóltam h a tesztem pozitív lett.
Nem értek hozzá és nem ijesztgetni akarok de ha csak a 12.héten ultrahangoznak nálad akkor honnan tudja majd a doki hogy a megfelelő helyen tapadt-e meg a babó vagy estleg normális-e a petezsák?!
5/20 A kérdező kommentje:
Első válaszoló elolvasnád a kommentem előttit? Tudod a választ?
2010. márc. 27. 19:33
6/20 anonim válasza:
Nekem 5 hét 4 naposan csinálták az első uh-ot,akkor megállapította a doki, hogy méhen belüli a terhesség. Két hét múlva hívott vissza, akkor látszott a kicsi szív pulzálása, illetve kiadta az igazolást, amivel a védőnőhöz kellett mennem. 12 hetesen az első nagy szűrést csinálta az orvos, előtte szerintem érdemes elmenni.
7/20 A kérdező kommentje:
Ja én 10. héten voltam, de gond volt a tb-mel, ami nem is volt, na mind1. nekem azt írták, hogy be kell mennem, megvizsgál és ír 1 papírt az orvos amivel uh megyek. ez a tb-s hülyeség miatt maradhatott el? jó lett volna ha megnézik a picit, mert kitudja mi lehet.
2010. márc. 27. 19:48
8/20 anonim válasza:
Hát,lehet hogy emiatt volt, csak akkor nem értem, hogy miért nem mondták. Nincs olyan orvosod, akihez a terhesség előtt jártál? Úgy értem talán elmehetnél valakihez magán rendelésre, bár ott fizetni kell, de legalább megnézi, hogy minden rendben van-e és elmagyarázza, hogy mi lesz a következő lépés.
9/20 A kérdező kommentje:
Nem voltam még ezelőtt. múlt héten volt az 1. de ha lesz valami baja a picimnek akkor felelősségre fogom vonni az orvost. mindenkit 5-6 hetesen uh-nak, én meg nem mentem. bosszantó az sztk.
2010. márc. 27. 19:59
10/20 anonim válasza:
Mindenhol más az sztk vannak ahol ugyan olyan lelkiismeretesek mint egy magán orvos, de sajnos az ellenkezője is előfordul. ha már az elején ilyen gondok vannak, akkor kérdezősködj az ismerőseid között, hátha valaki tud neked ajánlani egy jó orvost és menj el hozzá. Addig is ne aggódj,nem lesz semmi gond a babával! Írd majd meg, hogy mit sikerült intézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!