Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor csinálnak még ultrahango...

Mikor csinálnak még ultrahangot 35dik héten vagyok 2 hete csináltak lessz még? Pécsen az édesanyák utján fogok szülni. Még milyen vizsgálatok és mikor lesznek?

Figyelt kérdés
Fontos lenne hogy irjon olyan aki itt szült vagy fog,nem tudom mennyi idöm lessz az utolso idökben. Még a baba sazobáját szeretném rendberakni meg a ruháinak a vasalása vissza van.Nincs aki segitsen igy a házimunka mellett lassaban haladok,jol be kell osztani az idömet.
2008. aug. 7. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:

szia. én is oda járok. nekem a 31. és a 36. héten csináltak uh-t. a 36. héttől NST, a 38. héttől POSE-vizsgálat van.

illetve a 36. héten labor, és hüvelytisztasági-vizsgálat van.

2008. aug. 8. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
elvileg a kezelőorvosod és a védőnő tájékoztat mindenről.
2008. aug. 8. 11:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de ezekkel a röviditésekkel bajba vagyok,leirnátok mit jelent hogy csinálják?!A védönöm nem mond semmit a dokim meg szabin van.
2008. aug. 8. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
NST: a baba szívhangját vizsgálják. be kell jelentkezned, kérj időpontot! tudok tel.számot adni, ha kell. ugyanitt csinálják a POSE-t is. 2 alkalommal kell NST-re menni, utána a 38. héttől POSE (oxitocint adnak infúzión keresztül.)
2008. aug. 8. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
az összes választ én írtam. ha tudok segíteni, csak szólj! írj privát üzenetet.
2008. aug. 8. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm most már értem a számukat én is tudom,akkor bejelentkezem.Köszi még egyszer sokat segitettél!
2008. aug. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!