Melyik vizsgálatok kötelezőek?
köszi!
az 1. jól összefoglalja.
de arra lennék kiváncsi, hogy ha orvosi vizsgálatból csak 4 a kötelező, akkor el lehet-e hagyni pl. az AFP-t vagy 1-2 vérvételt?
Egy sem kötelező. A vizsgálatok amiket a fenti oldalak leírnak a manapság Mo-n szokásosan elvégzett vizsgálatok.
Olvass utána, h melyik mit mutat ki, mire való aztán dönts az alapján. Sok szokásos vizsgálat csak arra jó h ,,parázzál". Pl az AFP annyira rossz találati arányú, h Nyugat-Eu-ban már sehol sem alkalmazzák. Mo-n sem minden orvos ajánlja.
Szerintem az a fontos, hogy azt ellenőriztesd, amit befolyásolni lehet, pl. vércukor, vérnyomás, de ezt akár otthon is megteheted. Fertőzésed ne legyen.
köszi!
nem elvakultan akarom kihagyni a vizsgálatokat, csak kíváncsi voltam, mit dönthetek el én.
pont az AFP-ről a dokim mondta, hogy semmi értelme. majd megkérdezem tőle, hogy akkor kihagyhatom-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!