Hány hetes terhes lehetek? Utolsó menzeszem első napja febr.11. volt. A 46. napon csináltak egy ultrahangot, ahol azt állapították meg, hogy a petezsák 5mm, szikhólyag nincs.
Szia, az időpont szerint 7w2d a terhességed. Méret alapján pedig 12mm-nek kéne lennie a babának.
Mondjuk hány naposak a ciklusaid, ez is fontos, mert akkor lehet benne csúszás.
Gondolom két hét múlva újra kell menned kontrollra
A szülési kalkulátor szerint ma így kellene kinézni a terhességednek- mondjuk én 28 naposnak írtam a ciklust, ha nem annyi nyilván az változtat a dolgokon (timmermann.hu):
Szülés várható időpontja: 2009-11-18
Fogamzás feltételezett ideje: 2009-02-25
Betöltött hét: 7
Hátralévő napok száma: 229
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
GS (petezsák): 23 milliméter
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 10 milliméter
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 6 milliméter
Látható változások: Elkülöníthető lesz az embrió feji vége, az ún. agyhólyag. A szívfrekvenciája 140 körüli percenként.
A következő ultrahangon már lesz szívhang, és akkor pontosan ki fogja számolni a doki. De ha hagyományosan nézik, és a menses első napjától számoljuk, akkor a fentiek számítanak.
12.09-es vagyok.
Mikor készült pontosan az ultrahang? Mert azok az adatok, amiket én kiírtam, a mai napot veszik figyelembe. Úgyhogy ne aggódj, hogy más számokat látsz.Illetve szerintem a peteérésed kicsit talán később volt, mint az ideális 14 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!