0.6 lett az AFP eredményem, ami egy kicsit alacsony, azonnal csináltak ultrahangot, amin minden rendben van. Mennyire aggódjak?
Szerintem semmi okod aggódni, ez a vizsgálat magyarországon csak az anyák beijesztésére jó, és arra, hogy pénzt adjanak ki...
Más országban, ahogy előttem is írták, már nem csinálják, mert egy eredményből sen vonható le semmi következtetés.
Sok hamis, fals eredmény születik, aztán szegény anya aggódik csak...
A 4d persze nagy élény lesz, de csak ezért nem kell menned, bár biztos megnyugtat majd:-)
Ne félj, ha az uhon minden rendben, nem lesz semmi baj, ne izgulj!!
Szia!Annyira hülyeség ez a vizygálat..nekem 0,58 lett és azt mondták hogy jó nem... olvastam itt hogy a súlyt is figyelembe veszik...nálam még azt sem.Sőt a többi ismerős kismaminál sem.Én nem voltam csak a kötelező 18 hetes uh-on -mondhatom az igazán röpke volt- és ugye mostanában kötelező uh majd csak a 31 hét körül lesz.De nem aggódom egy csöppet sem.Te se tedd!
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!