Van olyan közöttetek akinek 16. héten más neműnek mondták a babáját mint amilyen lett?
19. héten mondta meg egy orvos, hogy egyértelműen fiú! :) A saját orvosom (ő ezt a vizsgálatot akkor még nem végezhette) még a terhesség vége felé sem tudta biztosra mondani! De nem is kellett, én hittem a tapasztalt dokinak :))) Mondjuk azt még én is láttam, mert annyira beterpesztett a fiam, hogy nem lehetett félrenézni :)
Ha nagyon biztosra mondja már (hallottam már olyat is, hogy a 12.héten is megmondták és az is lett), akkor nagy esély van rá..főleg, ha később megerősítik.
Egy barátnőmnek viszont folyton mást mondtak, a végén azt mondták, úgy néz ki, inkább fiú, és az is lett. (Előtte meg ilyeneket mondott az orvos, h 1-lány,2.fiú,3.már megbeszéltük ugye, hogy lány lesz? 4.inkább fiú.....
Szia
Nekunk 17 hetesen 4D ultrahangon mondtak h lany :) aztan most voltunk 25 hetesen negint 4D-n es kiderult h fiu :D nem ertette a no h ekkora futyit h lehet felrenezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!