Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan közöttetek akinek...

Van olyan közöttetek akinek 16. héten más neműnek mondták a babáját mint amilyen lett?

Figyelt kérdés
Most lesz esedékes jövő héten a 16. hetes UH. Vagyis akkor megyek. A doki mondta, hogy ha úgy fekszik meg tudja mondani. Már nagyon izgulok vajon ki lakik odabent. Ez mennyire biztos ilyenkor? Kinek jött be amit mondtak? :) Előre is köszi a válaszokat.
2016. jan. 19. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem először a 16. héten mondta, hogy "nagy valószínűséggel lány". Utána minden ultrahangon ugyanezt mondta, és mivel 3, egymást követő ultrahangon is lánynak bizonyult, így már elég tutira vettem. Olyannyira, hogy fiúnévvel nem is készültem. :)
2016. jan. 19. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 18. héten lánynak mondták, fiú lett.
2016. jan. 19. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:

19. héten mondta meg egy orvos, hogy egyértelműen fiú! :) A saját orvosom (ő ezt a vizsgálatot akkor még nem végezhette) még a terhesség vége felé sem tudta biztosra mondani! De nem is kellett, én hittem a tapasztalt dokinak :))) Mondjuk azt még én is láttam, mert annyira beterpesztett a fiam, hogy nem lehetett félrenézni :)

Ha nagyon biztosra mondja már (hallottam már olyat is, hogy a 12.héten is megmondták és az is lett), akkor nagy esély van rá..főleg, ha később megerősítik.

Egy barátnőmnek viszont folyton mást mondtak, a végén azt mondták, úgy néz ki, inkább fiú, és az is lett. (Előtte meg ilyeneket mondott az orvos, h 1-lány,2.fiú,3.már megbeszéltük ugye, hogy lány lesz? 4.inkább fiú.....

2016. jan. 19. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nekünk mindig lányok voltak a 22-28. hétig - az első csak a 28. héten lett fiú. Mind fiú.
2016. jan. 19. 15:01
 5/5 anonim válasza:

Szia

Nekunk 17 hetesen 4D ultrahangon mondtak h lany :) aztan most voltunk 25 hetesen negint 4D-n es kiderult h fiu :D nem ertette a no h ekkora futyit h lehet felrenezni :D

2016. jan. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!