Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nstn egyszer leesett 100 alá...

Smileyka27 kérdése:

Nstn egyszer leesett 100 alá a szívhangja. Nem mondtak rá semmit de aggaszt. Volt így más is?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent ha csak egyszer esik le és nem tartós vagy sokszor nem fordul elő. Ezért nem mondtak semmit. Egyszerűen csak nem érzékelte a gép rendesen. Ezen nem kell aggódni!
2016. jan. 15. 10:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. jan. 15. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekemnél volt ilyen. Ne aggódj. Ha 1-1 alkalommal esik le, semmi baj nincs.
2016. jan. 15. 11:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást...csak mindig parázok nehogy a zsinorba legyen belegabalyodva es ne vegyék észre és baj legyen:(
2016. jan. 15. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem bele volt gabalyodva, többször esett le a szívhang. Ne aggódj, egy még semmit nem jelent, és észre fogják venni.
2016. jan. 15. 11:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is:)Remélem nem lesz baj:)Kicsit stresszes már ez az utolsó két hét :D
2016. jan. 15. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen egyszer. Be is sípolt a gép, nagyon megijedtem. Akkor épp háton fekve csinálták nekem az nst-t.Előtte mindig ültem. Mondta a nővér, hogy feküdjek az oldalamra,mert így nem jó a babának. Helyre is állt rögtön. Most a 2.babámmal vagyok terhes,nekem is két hetem van hátra és nem fekszem a hátamra se itthon,se nst-n.
2016. jan. 15. 13:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)Remélem mindkettőnk babájával rendben lesz minden:)Kitartás a maradék 2héthez:)És könnyű szülést:)
2016. jan. 15. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi:)
2016. jan. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!